Gündem
  • 12.5.2013 00:13

Dündar: İktidar reklamı yapılsın istiyor

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin, '2012 Medya Başarı Ödülleri' törenine katılmak için Alanya'ya gelen gazeteci Uğur Dündar, Orhan Baykan ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel, TED Alanya Koleji'nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı söyleşide, Uğur Dündar soruları da yanıtladı. Uğur Dündar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı, hükümeti ve medyayı eleştirdi. İktidarın, medyadan haber yerine kendi reklamını yapmasını beklediğini öne süren Dündar, "Bu iktidar haber istemiyor, reklamı yapılsın istiyor” dedi.

Star TV'de çalıştığı dönemde hiç kimseye hakaret etmediğini, iftira atmadığını, yalan haber yapmadığını anlatan Dündar, "Ancak eğilip bükülmeyi, yani yalakalığı, dalkavukluğu yapmadığımız için hasım gibi görüldük" dedi.

Söyleşinin ardından Uğur Dündar, Orhan Baykan ve Atilla Sertel'e okul yönetimi tarafından plaket verildi. Uğur Dündar ve Orhan Baykan, daha sonra bir alışveriş merkezinde okurları için 'Yalandan Kim Ölmüş' ve 'İyi Uykular Sayın Seyirciler' adlı kitaplarını imzaladı. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:25

İLGİLİ HABERLER