Spor
  • 30.6.2019 11:29

Dünya devini reddedip Fenerbahçe'ye geldi

Werder Bremen'le sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe ile anlaşmaya varan yıldız golcü Max Kruse'un Premier Lig'den gelen teklifi reddederek sarı-lacivertli takımı seçtiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin 3 yıllık anlaşmaya vardığı Alman futbolcu Max Kruse'nin transferiyle ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.
 
31 yaşındaki futbolcuya Fenerbahçenin dışında İngiliz devi Liverpoolun da teklifte bulunduğu ancak oyuncunun sarı-lacivertlileri seçtiği belirtildi.
 
31 yaşındaki futbolcuya Fenerbahçe'nin dışında İngiliz devi Liverpool'un da teklifte bulunduğu ancak oyuncunun sarı-lacivertlileri seçtiği belirtildi.
 
Akşam Gazetesine konuşan RTL muhabiri Thomas Wagner, Liverpool’dan kendisine bir teklif vardı. Fenerbahçe de uzun zamandır ilgileniyordu. İlk başta Kruse’nin tercihini Türkiye’den yana kullanacağına hiç inanmıyordum ifadelerini kullandı.
 
Akşam Gazetesi'ne konuşan RTL muhabiri Thomas Wagner, 'Liverpool’dan kendisine bir teklif vardı. Fenerbahçe de uzun zamandır ilgileniyordu. İlk başta Kruse’nin tercihini Türkiye’den yana kullanacağına hiç inanmıyordum' ifadelerini kullandı.
 
Max Kruseun lider bir oyuncu olduğunu ifade eden Wagner, Kruse havalı bir kimliğe sahip, çok zeki bir oyuncu. Çok hızlı bir oyuncu değil ama saha içindeki boşlukları iyi görebilen bir lider. Sol ayağını etkili kullanabiliyor.  Onun sahadaki oyun tarzı bir ‘kumarbaz’ gibidir. Almanya’da takımın saha içindeki liderliğini elinde bulunduran oyunculara, ‘Kumarbaz’ diyoruz. Werder Bremen forması altında kendine bir kimlik oluşturdu. Uzun yıllar Bremen’in kaptanıydı değerlendirmesinde bulundu.
 
Max Kruse'un lider bir oyuncu olduğunu ifade eden Wagner, 'Kruse havalı bir kimliğe sahip, çok zeki bir oyuncu. Çok hızlı bir oyuncu değil ama saha içindeki boşlukları iyi görebilen bir lider. Sol ayağını etkili kullanabiliyor. Onun sahadaki oyun tarzı bir ‘kumarbaz’ gibidir. Almanya’da takımın saha içindeki liderliğini elinde bulunduran oyunculara, ‘Kumarbaz’ diyoruz. Werder Bremen forması altında kendine bir kimlik oluşturdu. Uzun yıllar Bremen’in kaptanıydı' değerlendirmesinde bulundu.
 
Kruseun Fenerbahçeyi seçmesinin kendisini şaşırttığını belirten Wagner, Werder Bremen taraftarı onu çok seviyordu. Avrupa’nın en iyi takımları arasında yer alan Liverpool’dan kendisine bir teklif vardı. Fenerbahçe de uzun zamandır Kruse ile ilgileniyordu. İlk başta Kruse’nin tercihini Türkiye’den yana kullanacağına hiç inanmıyordum. Benim açımdan sürpriz bir karar oldu. Fenerbahçe’de de iyi bir para kazanacak yorumunu yaptı.
 
Kruse'un Fenerbahçe'yi seçmesinin kendisini şaşırttığını belirten Wagner, 'Werder Bremen taraftarı onu çok seviyordu. Avrupa’nın en iyi takımları arasında yer alan Liverpool’dan kendisine bir teklif vardı. Fenerbahçe de uzun zamandır Kruse ile ilgileniyordu. İlk başta Kruse’nin tercihini Türkiye’den yana kullanacağına hiç inanmıyordum. Benim açımdan sürpriz bir karar oldu. Fenerbahçe’de de iyi bir para kazanacak' yorumunu yaptı.
 
Oyuncunun özel yaşamına dair de bilgiler veren Wagner, Kruse aynı zamanda çok iyi poker oyuncusudur. Kesinlikle kumarbaz değildir. Profesyonel poker turnuvalarında çok iyi işler çıkarıyor. Başarılı sonuçlar alıyor. Futbolda olduğu gibi para yönetme işinde de çok zeki. Fenerbahçe iyi bir transfere imza attı diye konuştu.
 
Oyuncunun özel yaşamına dair de bilgiler veren Wagner, 'Kruse aynı zamanda çok iyi poker oyuncusudur. Kesinlikle kumarbaz değildir. Profesyonel poker turnuvalarında çok iyi işler çıkarıyor. Başarılı sonuçlar alıyor. Futbolda olduğu gibi para yönetme işinde de çok zeki. Fenerbahçe iyi bir transfere imza attı' diye konuştu.
 
Max Kruse, poker masasında kazandığı parayı takside unutmasıyla Alman basınında günlerce yer almıştı. Max Kruse, pokerden kazandığı 75 bin euroyu takside unutunca Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Kruse yine profesyonel davranmadı. Sorumluluklarını bilen futbolculara ihtiyacım var diyerek oyuncuyu kadrodan çıkarmıştı.
 
Max Kruse, poker masasında kazandığı parayı takside unutmasıyla Alman basınında günlerce yer almıştı. Max Kruse, pokerden kazandığı 75 bin euroyu takside unutunca Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, 'Kruse yine profesyonel davranmadı. Sorumluluklarını bilen futbolculara ihtiyacım var' diyerek oyuncuyu kadrodan çıkarmıştı.
 
M’Gladbach’tan Kruse’un takım arkadaşı olan Kramer, 2018 yılında yıldız futbolcu için, Dürüst ama çılgın birisi. Arabayı çok hızlı sürüyor ve taksiye çok fazla para harcıyor ifadelerini kullanmıştı.
 
M’Gladbach’tan Kruse’un takım arkadaşı olan Kramer, 2018 yılında yıldız futbolcu için, 'Dürüst ama çılgın birisi. Arabayı çok hızlı sürüyor ve taksiye çok fazla para harcıyor' ifadelerini kullanmıştı.
 
Öte yandan Alman futbolcuyla ilgili basında yer alan haberlerde kahvaltıda çok fazla Nutella tükettiği yer alıyor. Arkadaşlarının kendisine Nutella Canavarı lakabını taktığı belirtiliyor.
 
Öte yandan Alman futbolcuyla ilgili basında yer alan haberlerde kahvaltıda çok fazla Nutella tükettiği yer alıyor. Arkadaşlarının kendisine 'Nutella Canavarı' lakabını taktığı belirtiliyor.
 
Fenerbahçenin yeni transferi Max Krusenin Bundesliga performansı.
 
Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Kruse'nin Bundesliga performansı.
Güncellenme Tarihi : 30.6.2019 11:32

İLGİLİ HABERLER