Spor
  • 30.9.2013 21:27

Dünya G.Saray ve Mancini'yi konuşuyor

Roberto Mancini'nin sarı kırmızılı takımın gündemine gelmesinden itibaren dünya basını Galatasaray'ı manşetlerine taşıdı.

Galatasaray'ın Mancini ile görüşmelere başlamasının ardından İtalyan teknik adam İstanbul'a gelmişti. Roberto Mancini'nin sarı kırmızılı takımın gündemine gelmesinden itibaren dünya basını Galatasaray'ı manşetlerine taşıdı. Özellikle İtalyan medyasının en gözde ve itibarlı gazeteleri yaklaşık 3 gündür Galatasaray'a manşetlerinde yer veriyor. İngiliz basını da sarı kırmızılı takıma geniş yer ayırıyor.

Hem Juventus ile Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi mücadelesine çıkacak olan hem de Mancini ile söz kesen Galatasaray, İtalya'da günü konusu oldu. KAP'a görüşmelerin başladığının bildirilmesiyle tüm Avrupa adeta Galatasaray için son dakika haberleri geçti. Uzak doğu ve Amerika'da yayın yapan medya organlarının da yer verdiği son dakika haberinde 'Son şampiyon dünya markası oldu' manşetleri atıldı. Haberlerin ayrıntısında ise kadrosunda dünya markası isimleri bulunduran Galatasaray'ın takımın başına uluslararası platformda tanınan bir hoca getirdi ve marka olma yolunda büyük imza attı detayına yer verildi.

İtalyan medyasının ise İstanbul'a akın ettiği, Mancini'nin imza törenini canlı yayınlamak için Türkiye'ye ekip gönderdiği belirtildi. Ayrıca Torino'da oynanacak olan maç öncesi basın akreditasyonlarının şimdiden bittiği ifade edildi.

Alper Aslan - Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:34

İLGİLİ HABERLER