Gündem
  • 19.11.2020 20:50

Dünya koronavirüsden kurtulma CHP ile yeni heykel yapma derdinde

Dünya koronavirüsden kırılırken CHP'li belediyeler heykel yapma yarışına girdi. Dünya yıkılsa CHP'lilerin umurunda değil. Onların gözü heykelden başka bir şey görmüyor. İcraat olarak da heykelden başka bir şey yapmıyorlar.
İzmir'de deprem sonrası enkaz kalkarken bile heykel yapan CHP'li belediyeler, şimdilerde depremle alakalı heykel siparişleri veriyor.

CHP'li Çankaya Belediyesi'nden Ankara'ya yeni Atatürk heykeli.
Ankara'da farklı noktalarda yüzlerce Atatürk heykeli varken, CHP'li belediye bunlara bir tane daha ekledi.

CHP'li Çankaya Belediyesi, yeni bir Atatürk heykelinin açılışını yaptı. Açılış, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve eski CHP milletvekili Aylin Nazlıaka'nın katılımıyla gerçekleştirildi.CHP'li Çankaya Belediyesi, Ankara'da yeni bir Atatürk heykelinin açılışını gerçekleştirdi.

Heykelin açılışı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve CHP Parti Meclisi Üyesi ve eski vekil Aylin Nazlıaka tarafından gerçekleştirildi.

CHP’li Bornova Belediyesi’nden İzmir’e yeni Atatürk heykeli

İzmir’de geçtiğimiz hafta meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremde 114 kişi hayatını kaybetti. Hasarlı binalara giremeyen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar devam ediyor. CHP’li Bornova Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, 10 Kasım’da büyük bir Atatürk heykelinin açılışının yapılacağını açıkladı.

Sosyal medya hesaplarından duyurdular

Belediye’nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Cumhuriyet Meydanımızı, en değerli mücevherimiz Ata’mızın daha büyük ve daha heybetli heykeli ile taçlandırıyoruz. Açılışını birlikte yapacağız” ifadeleri kullanıldı.

 

Güncellenme Tarihi : 19.11.2020 21:53

İLGİLİ HABERLER