Spor
  • 18.9.2020 09:50

Dünya yıldızı Galatasaray'ın teklifini kabul etti

Galatasaray'dan Azerbaycan dönüşü transfer! Orta saha beklerken işler değişti...
Azerbaycan'da Neftçi Bakü'yü eleyerek bir üst tura yükselen Galatasaray'a yollarını gözlediği dünyaca ünlü yıldızdan müjde geldi...

TEMSİLCİMİZ TUR ATLADI 

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Azerbaycan'ın Neftçi Bakü'yü 3-1'lik skorla eleyerek, 3. eleme turuna yükseldi.Bakü Olimpiyat Stadı'nda tek maç eleme usülüne göre oynanan karşılaşmada, sarı-kırmızılı takımın gollerini Mbaye Diagne (2) ve Cristian Luyindama atarken, Neftçi'nin golünü Mamadou Mbodj kaydetti.Galatasaray, Neftçi galibiyetiyle Avrupa kupalarındaki 100. kez sahadan zaferle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 286. maçta 100 galibiyet, 75 beraberlik ve 111 mağlubiyet yaşadı.

GALATASARAY'A 'EVET' DEDİ 

Galatasaray'da işler değişti ve Fatih Terim'in planı ortaya çıktı. Herkes ön libero transferi beklerken dünyaca ünlü yıldız 'evet' dedi. İşte detaylar...

TERİM'İN 500. MAÇI 

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Neftçi FK karşılaşmasıyla birlikte Galatasaray'ın başında teknik direktör olarak 500. resmi maçına çıkmış oldu.

TRANSFER POLİTİKASI DEĞİŞTİ 

Bu sezon yalnızca Süper Lig kulvarında yarışmayacak olan sarı kırmızılı ekip, Neftçi Bakü'yü eleyerek tur atlamasının ardından transfer çalışmalarına hız verdi.

SÜRPRİZ HAMLE GELİYOR 

Teknik Direktör Fatih Terim, birden fazla kulvarda yarışacak takım için sürpriz bir rota belirledi.

HERKES ÖN LİBERO BEKLERKEN... 

Galatasaray'da herkes ön libero bekliyor ancak Fatih Terim'in planları başka...

İŞTE O SÖZLER 

Sadece orta saha transferi peşinde olmadıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Eksik yerlerimiz şu anda sadece bahsi geçen o mevki de değildir. Zor sezonu karşılayabilecek bir takımı sayısal olarak, ben de istiyorum. Her mevkinin iki adamı da hazır olsun veya birbirine yakın olsun ki seviyeli bir rekabet içinde sezonu götürelim" açıklaması yaptı.

HÜCUMA YÖNELİK ORTA SAHA İSTİYOR 

Fatih Terim'in Emre Akbaba'nın sakatlığı nedeniyle özellikle hücuma yönelik bir orta saha oyuncusunu da istediği öğrenildi.

İSTANBUL'A GELMEYE SICAK BAKIYOR 

Sarı kırmızılı ekibin bu plan doğrultusunda kadrosuna katmak istediği ve İstanbul'a gelmeyi kabul eden isim ortaya çıktı.

MARIO GOTZE 'EVET' DEDİ 

Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren Mario Götze'nin Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği ve şu an sarı kırmızılı kulüpten haber beklediği öne sürüldü.

2 YILLIK SÖZLEŞME 

Bonuslarla beraber 4.5 milyon avroya oynayan Younes Belhanda'nın yerine alınması düşünülen Götze'yle 2 yıllık anlaşma yapılması planlanıyor.

BELHANDA BEKLENİYOR 

Ancak Belhanda'nın Al Hilal ile yaptığı görüşmelerden henüz sonuç alınamaması nedeniyle adım atılamıyor.

1 MİLYON EURO FARK VAR

Arap takımı yıllık 4 milyon euro önerirken Faslı yıldız, 5 milyon euro talep etti ve pazarlıklar devam ediyor. (Fotomaç)

Güncellenme Tarihi : 18.9.2020 09:59

İLGİLİ HABERLER