Spor
  • 31.5.2022 10:19

Dünya yıldızı Javi Martinez Galatasaray yolunda

Sarı-kırmızılılarda adaylar bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da kadro yapılanması için düğmeye bastı. İki adayın da Martinez’i gündemine aldığı öğrenildi.

Galatasaray 'da gözler 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimine çevrilirken, iki aday da transfer çalışmalarına başladı. Takımın eksik kaldığı bölgeleri belirleyen adayların transfer listelerini oluşturduğu öğrenilirken Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun aynı isimlerin peşinde olduğu iddia edildi.

Özellikle Umut Bozok ve Kazımcan Karataş için çalışmalarını sürdüren kurmayların son hedefinin ise dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Javi Martinez olduğu ifade edildi. Son iki sezondur Katar SC'de forma giyen yıldız ismin sözleşmesi önümüzdeki ay sona erecek. Katar'da mutlu olmadığı öne sürülen futbolcunun da yeniden Avrupa futboluna geri dönmek istediği belirtildi.

Futbola Athletic Bilbao'da başlayan ve sonrasında uzun yıllar boyunca Alman devi Bayern Münih'te forma giyen yıldız isim son iki sezondur Katar'da forma giyiyor.

Güncellenme Tarihi : 31.5.2022 10:22

İLGİLİ HABERLER