Spor
  • 16.5.2013 21:22

Dünya yıldızları Chelsea'nın transfer listesinde

Benitez, Abramovich'in transfer için 100 milyon sterlin harcayacağını bildirdi.İngiltere'nin "Mirror" gazetesindeki habere göre, UEFA Kupası'nı kazanmasına rağmen bu yıl ligde 37 maçta topladıkları 72 puanla şampiyonluk yarışının çok gerisinde kalan Chelsea'yi yeniden yarışa dahil etmek isteyen Kulüp Başkanı Roman Abramovich, transfere önemli bir bütçe ayıracak.

Kulübünün başında gelecek sezon kalmayacağını daha önce ifade eden Benitez, Chelsea'nin gelecek sezon daha iyi bir takım olacağını vurgulayarak, kulübün "3 ya da 4 oyuncu transfer etmek için 100 milyon sterlin harcayacağını" söyledi.

Chelsea'nin kadrosunda Victor Moses, Eden Hazard, Oscar, Cesar Azpilicueta, David Luiz, Fernando Torres ve Oriol Romeu gibi kendini geliştiren ve yetenekli oyuncuların bulunduğunu belirten Benitez, "Takımın iskeleti zaten hazır, Chelsea'nin geleceği parlak" değerlendirmesinde bulundu.

Chelsea'nin bu transfer bütçesini, genç Alman oyuncu Andre Schurrle ile Real Madrid'in savunma oyuncusu Fabio Coentrao ve Manchester United'tan Wayne Rooney için ayırdığı öne sürüldü

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:16

İLGİLİ HABERLER