Dünya
  • 19.12.2014 09:24

8 çocuk bıçaklanarak öldürüldü

Avustralya'nın Queensland eyaletinin Cairns kentindeki bir evde, yaşları 1,5 ile 15 arasında değişen sekiz çocuğun cesedi ile yaralı bir kadın bulundu. Kadının 34 yaşında olduğu ve göğsünden bıçakla yaralandığı ilk gelen bilgiler arasında.

Queensland polisinden yapılan açıklamada, Manoora semtindeki bir evde, bıçaklanarak öldürülmüş sekiz çocuğun cesedi ile 34 yaşında bir kadının yaralı bulunduğu belirtildi. Hastaneye kaldırılan kadının durumunun 'stabil' olduğu ve olay hakkında polise bilgi verdiği bildirildi.

Bıçaklanarak öldürülen çocukların isimleri, kim ya da kimler tarafından öldürüldükleri, aynı aileden olup olmadıkları henüz bilinmiyor.



Dedektif Bruno Asnicar, çocukların nasıl öldürüldüğü konusunda herhangi bir bilgi bulunmadığını bildirdi. Asnicar, bölge halkının endişelerini yatıştırmak için her şeyin kontrol altında olduğunu söyledi. Dedektif Bruno Asnicar, çocukların nasıl öldürüldüğü konusunda herhangi bir bilgi bulunmadığını bildirdi. Asnicar, bölge halkının endişelerini yatıştırmak için her şeyin kontrol altında olduğunu söyledi. Dedektifler çocuklar ve kadın arasında herhangi bir akrabalık bulunup bulunmadığını öğrenmek için komşulardan ve çevreden bilgi almaya çalışıyor.

'ONLARI ABİLERİ BULDU'
Lisa Thaiday isimli bir kişi ise yaralı bulunan kadının kuzeni olduğunu söyleyerek çocukların hepsinin kardeş olduklarını ve kadının da onların annesi olduğunu söyledi. Thaiday, çocukların 20 yaşındaki abisinin eve gelerek korkunç manzarayla karşılaştığını öne sürdü.

Avustralya Başbakanı Tony Abbott ise olayı "çok üzücü bir trajedi" olarak nitelendirdi ve "Bu yaşanan, tarifsiz bir olay" dedi.

Cairns Post, çocukların bazılarının boğulmuş olduğunu söylerken bu bilgiyle ilgili henüz bir doğrulama gelmedi.

Olayla ilgili haberi sunarken gözyaşlarını tutamayan Sky News sunucusu ise çocukların üvey babasının da aynı evde yaşadığının bilindiğini ancak şu anda nerede olduğu konusunda herhangi bir bilgi bulunmadığını söyledi.Dedektifler çocuklar ve kadın arasında herhangi bir akrabalık bulunup bulunmadığını öğrenmek için komşulardan ve çevreden bilgi almaya çalışıyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:31

İLGİLİ HABERLER