Dünya
  • 24.6.2016 00:05

Almanya'da sinema salonuna kanlı saldırı

Almanya'dan son dakika haberi... Almanya'nın Viernheim kasabasındaki bir sinema salonuna silahlı saldırı düzenlendi. Yaklaşık 50 kişinin yaralandığı olayda, saldırganın düzenlenen operasyon sonucu vurularak öldürüldüğü açıklandı. Polisin göz yaşartıcı gaz kullandığı, yaralılar arasında gazdan etkilenenler olduğu, sayının bu yüzden yükseldiği de Alman basınının paylaştığı bilgiler arasında.

Almanya'da sinem salonunda silahlı saldırı şoku... Frankfurt yakınlarındaki kasabada bulunan bir AVM'nin içindeki "Kinopolis" adlı sinema salonunda gerçekleşen saldırıyı düzenleyen maskeli kişinin elinde bir tabanca ve üzerinde mühimmat kemeri olduğu belirtildi.

Alman basını, saldırıda yaklaşık 50 kişinin yaralandığını bildirdi. Yaralıların nasıl yaralandığı kesin olarak bilinmiyor. Resmi olmayan bilgilere göre, yaralılar gözyaşartıcı gazdan etkilendi.

Olay yerine çok sayıda özel harekat polisi sevk edildi. Bazı özel tim üyeleri, helikopterlerle olay yerine intikal etti.

SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Focus dergisi, saldırganın polis tarafından gözaltına alındığını bildirdi. Bu haberin ardından açıklama yapan Hessen Eyaleti İçişleri Bakanlığı, saldırganın vurularak öldürüldüğünü açıkladı.

Saldırgan, kendini sinema salonuna kilitlemişti. FAZ gazetesi, rehin krizinin sona erdiğini bildirdi.

Almanya'da sinema salonuna silahlı saldırı

Alman basını, saldırıda yaklaşık 50 kişinin yaralandığını bildirdi.

 

Almanya'da sinema salonuna silahlı saldırı

Alman kanalları sinema salonunun üzerinde polis helikopterlerinin uçtuğunu ve SWAT ekiplerinin kasabaya geldiğini bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 24.6.2016 00:00

İLGİLİ HABERLER