Dünya
  • 15.12.2017 11:58

Beyaz Saray'da şok ayrılık: Gördüklerim beni rahatsız etti!

Beyaz Saray'ın eski yardımcılarından Omarosa Manigault Newman görevinden ayrıldı, ancak Newman'ın gizli servis elemanları eşliğinde dışarı çıkarılıp, kartının iptal edildiği iddiası ortaya atıldı

Beyaz Saray'ın eski yardımcılarından Omarosa Manigault Newman görevinden ayrıldı, ancak Newman'ın gizli servis elemanları eşliğinde dışarı çıkarılıp, kartının iptal edildiği iddiası ortaya atıldı. Newman, Trump'ı görmek için Beyaz Saray'a girmek istediği iddiasını ise 'saçmalık' diye değerlendirdi.

Görevinden ayrılan, Beyaz Saray'ın eski yardımcılarından Newman, hakkında çıkan haberler hakkında konuşarak, ortaya atılan kovulduğu yönündeki iddiaları yalanladı ve kendisini çok rahatsız hissettiğini, üzüldüğünü söyledi.

Newman, zamanında Trump yönetiminde zarar verici bilgiler paylaşıldığını, açığa çıkarıldığını ima etti.

"Beyaz Saray'daki tek Afro-Amerikan kadın olarak, başkanın asistanlığını yaptım, gördüğüm şeyler beni çok rahatsız etti, üzdü, beni derinden ve duygusal olarak etkiledi, benim milletimi ve halkımı etkiledi. Hikayemi anlatabilsem, biliyorum ki dünyanın duymak istediğinden çok daha fazlası..." diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.12.2017 11:59

İLGİLİ HABERLER