Dünya
  • 24.9.2014 15:18

Bu kadını ne ısırdı

Elissa Sursara o geçen yıl Eylül ayında bir köpekbalığı tarafından saldırıya uğradı ve olaydan sonra bir hafta hastanede kaldı.Canının zor kurtaran kadın karnından ısırıldı.
Genç kadın hastaneden sonra ısırıldığı yerini gösteren bir fotoğrafı kendi instagram hesabından paylaştı.Hikayenin medyaya düşmesi üzerine bir deniz biyoloğu konuyla ilgi gösterince olanlar oldu.
Deniz biyologları ve köpekbalığı aktivistleri kızın ısırılma resmini dikkatli inceleyince kendisinin yalan söylediğini belirledi.
Bir köpekbalığının insanın en yumuşak bölgesi olan karından ısırdığında orayı parçalayacağını belirten uzmanlar, kızın karnında sadece diş izi bırakmasının imkansız olduğunu savundular.İzlerın son derece düzgün olmasının da anlamsız bulan deniz biyologları, kızın hikayesinin tamamen uydurma olduğunu belirtip haberi yayınlayan gazeteleri aradı.
Kızın yayınladığı fotoğrafın Photoshop olduğunu belirten uzmanlar haberin düzeltilmesini istedi. O fotoğrafı inceleyen doktorlar ise böyle kesikler için demir halka değil, dikim yapıldığını bildirdi.
Tartışma büyüyünce kız apar topar o fotoğrafını kaldırdı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:34

İLGİLİ HABERLER