Dünya
  • 22.10.2006 06:44

BULVAR GAZETESİ ÜSTSÜZ KIZI PEÇE GİYDİRİP SOKAĞA SALDI

İngiltere’nin tabloid gazetelerinden The Sun, üçüncü sayfa güzellerinden Keeley Hazell’i tam tesettürlü olarak Londra sokaklarında dolaştırdı ve izlenimlerini yayınladı.

Keeley, insanların kendisine üstsüz halinden biraz daha fazla ilgi gösterdiklerini ifade ederek, peçenin insanlar üzerinde bir bariyer etkisi yarattığını düşünmediğini dile getirdi. 20 yaşındaki model, "Ben çıplak olduğumda daha rahatım. Hiçbirimiz anamızdan giyinik doğmadık ve neden ben de böyle giyineyim" dedi. Sun’ın teklifini hiç tereddüt etmeden kabul ettiğini belirten Keeley, "Bu deneyimi birinci elden yaşadığım için çok mutluyum. İnanışlarına göre kapananlara saygım var" şeklinde konuştu.

Keeley, "Araba kullanmaya alışkın biriyim, ama peçeyle kullanmak tam bir kabus. O biçimsiz kıyafetle araca yerleşmem dakikalar aldı. Süpermarkete gittiğimde de herkes alışveriş sepetimde ne olduğuna bakıyordu. Yüzüm kapalı olduğundan toplum içinde yemek yemenin imkansız olduğunu farkettim. Yüz ifadelerimi göremedikleri için etrafımdaki insanlarla iletişimde zorlandım, peçeli olduğum için benimle konuşmaktan çekindiler" dedi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:13

İLGİLİ HABERLER