Dünya
  • 11.12.2014 00:08

Camdan düşen ünlü milyoner demire saplandı

İngiltere'nin en büyük boşanmalarından birini yaşayan Scot Young, evinin camından demir parmaklıklara düşerek hayatını kaybetti.milyoner iş adamı Scot Young, Londra, Marylebone’daki 3 milyon poundluk (yaklaşık 11 milyon TL) evinin penceresinden parmaklıklara düşerek hayatını kaybetti. 

52 yaşındaki Scot Young, düşme sonucu aldığı ölümcül yaralar sebebiyle hayatını kaybetti. Bir süredir Amerikalı kız arkadaşı Noelle Reno ile birlikte olan Young, bir yıldan az bir süredir eşiyle 20 milyon poundluk (yaklaşık 71 milyon TL) bir boşanma savaşı veriyordu. 49 yaşındaki Michelle Young, 6 yıl süren 20 milyon poundluk davayı kazanmış ancak bu senenin başında, iş adamının servetinin bir kısmının gizli olduğunu iddia ederek yeniden dava açmıştı.
 
Evinin penceresinden yaklaşık 20 metre düşen Scot Young, evi çevreleyen demir parmaklıkların üzerine düştü. Polis hızla müdahale ederek rahatsız edici görüntüyü perdeyle kapattı. İtfaiye ekipleri Young’ın bedenini, demirleri keserek bulunduğu yerden çıkartabildiler.

HABERVİTRİNİ ÖZEL

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:43

İLGİLİ HABERLER