Dünya
  • 4.5.2016 00:51

Çöpçatan sitesinde ölüm tuzağı

Almanya'da iki kadının ölümünü soruşturan polis, bir çift tarafından rehin alınıp işkence görerek öldürüldüklerini ortaya çıkardı.

Polis, 46 yaşındaki Wilfried W ve eski karısı 47 yaşındaki Angelika B'nin internette çöpçatan sitelerine koydukları mesajlarla kadınları evlerine çağırdıklarını söyledi.

Şüpheliler, Çarşamba günü tutuklanıp cinayetle suçlandı.

Wilfried'in iddiaları reddettiği, eski karısı Angelika'nın ise suçunu itiraf ettiği bildiriliyor.

Çiftin başka cinayetler işlemiş olabileceğinden şüphelenen dedektifler, Almanya'nın kuzeybatısındaki Hoexter'deki evin çevresinde arama başlattı.

Susanne F olarak bilinen 47 yaşındaki Alman kadının ölümünü haftalarca soruşturan polis, çiftin evinde rehin alındığı ve işkence gördüğüne inandıklarını söyledi.

Susanne F, geçen hafta tedavi gördüğü hastanede öldü. Çiftin ise, kadını hastaneden çıkarıp evlerine götürmeye çalıştığı iddia edildi.

İşkence gördüler

Salı günü basın açıklaması yapan polis, ceset parçaları şöminede bulunan genç bir kadının da Alman çift tarafından öldürüldüğüne inandıklarını söyledi.

Aşağı Saksonyalı olan 33 yaşındaki Annika W, 2014 yılı Ağustos ayında öldü.Suzanne F gibi, Annika W de 2013 yılı sonlarında internetteki çöpçatan sitesinde gördüğü mesajla Alman çifte ulaştı.

Başsavcı Ralf Meyer, basın toplantısında "Kurban defalarca yaralanmış, tüm vücuduna aldığı darbelerle ciddi fiziksel işkence görmüş. Kaloriferlere zincirlenmiş, dövülmüş, köle gibi esir alınmış" dedi.

Meyer, "Kurban, soğuk odalarda, zeminde yatmaya zorlanmış. Dolayısıyla durumu da giderek kötüleşmiş" diye konuştu. Genç kadın 1 Ağustos 2014'te öldü.

Angelika B'nin suçunu itiraf ettiği bildiriliyor. Alman kadın, yalnızca partnerinin sözlerine itaat ettiğini ve kendisinin de işkence gördüğünü söyledi.

Soruşturmanın da kadının ifadesini desteklediği belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:08

İLGİLİ HABERLER