Dünya
  • 12.1.2017 01:25

Duvardan çıplak adam çıktı

ABD’nin New York kentinde oldukça ilginç bir olay yaşandı. Manhattan’daki bir apartman dairesinin sakini mutfağından imdat seslerinin yükseldiğini duydu. Sese kulak veren kadın havalandırma boşluğunda sıkışmış yarı çıplak bir adam buldu.

Ev sahibi kadın mutfağından ağlayan bir erkek sesi duydu ve adam sürekli "bana yardım edin" diye bağırıyordu. Kadın sesin mutfaktaki havalandırma boşluğundan geldiğini anladı.

 Nasıl olduysa adam binanın çatısındaki havalandırmadan 5 kat aşağı sürüklenmişti. Sonunda birinci katta sıkışıp kalan adam çaresizce bağırmaya başladı. Adamın sesini duyan kadın itfaiyeye haber verdi.

Sıradışı operasyona tam 40 itfaiyeci katıldı. Adamın sıkıştığı yere ulaşamayan itfaiyeciler yaralanmaması için de elleriyle kazdıkları duvardan adamı çıkarmayı başardı.

Adamın 5 kat aşağı kaymasından dolayı yaralandığı görüldü. Tedavi için hastaneye kaldırılan adama orada ne işi olduğu sorulduğunda yüzme havuzunu aradığını söyledi.

Adam apartmanın çatısındaki havalandırma boşluğundan girip sürüklenmişti. Üzerinde sadece iç çamaşırı olan adamın gerçekten çatıda ya da havalandırma boşluğunda ne aradığı bilinmiyor.

Güncellenme Tarihi : 12.1.2017 20:13

İLGİLİ HABERLER