Dünya
  • 20.1.2017 00:20

Engelli kıza korkunç toplu tecavüz

Hindistan'da 12 yaşındaki engelli kız çocuğuna okul müdür ve 3 öğretmeni tecavüz etti. Zavallı kız yoğun bakım ünitesinde hayatta kalmak için savaş veriyor.

Hindistan'ın Bihar eyaletinin Jehanabad ilçesine bağlı Kako kasabasında, zihinsel engelli 12 yaşındaki kız çocuğuna okul müdürü Aju Ahmed ve üç öğretmen tecavüz etti. Ütelik söz konusu kız çocuğu aynı okulda beden eğitimi öğretmeni olan bir kadın öğretmenin kızı...

Rajkiya Madhya Vidyalaya adlı okulda beden eğitimi öğretmeni olan anne, bakacak kimsesi olmadığı için çocuğunu okula getirdiğini söyledi.

Polis sözcüsü P. K. Srivastava, iğrenç tecavüz olayında müdür Aju Ahmed ve Atul Rahman, Abdul Bari, M. Shakaut adlı öğretmenlerin 12 yaşındaki adı açıklanmayan kız çocuğunu okul binasının çatısına götürüp tecavüz ettiklerini açıkladı.

Kız çocuğu baygın ve üstü başı dağınık halde çatıda bulundu. Zanlıların olay sonrasında kayıplara karıştığı ve haklarında yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

KIZ ÇOCUĞU YOĞUN BAKIMDA

Ağır şekilde kanaması olan küçük kız Patna Medical College Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Doktorlar küçük kızın sağlık durumunun kritik olduğu söylerken,  anne, adaletin yerini bulması için elinden geleni yapacağını belirtti.

 

Güncellenme Tarihi : 20.1.2017 01:00

İLGİLİ HABERLER