Dünya
  • 28.10.2014 01:20

Gömdüğü kızını adamın evinde bulan anne şok geçirdi

Mezardan çıkardığı 150 küçük çocuğu mumyalayıp evine yerleştiren Rus dahi, sadece ülkesini değil tüm dünyayı da şok etti. 7 dil bilen ve onlarca kitap ve araştırma yazan Anatoly Moskvin'in bu saplantısının da adı konulamıyor.
150 küçük çocuğu mumyaladıktan sonra doğum günlerine göre onlara özel doğum günü kutlamaları yapan ve üzerlerine en güzel giysileri giydiren Rus'un kurbanlarından birisi de Olga Chardymova oldu.
2001 yılında 9 yaşındayken ölen Olga Chardymova'yı gömüldüğü günün gecesinde mezardan çıkartıp evine götüren Anatoly Moskvin, küçük kızı mumyaladı.
Küçüklüğünde bir dahi olarak görülen Olga Chardymova'yı süsleyip püsleyip baş köşe oturtan Anatoly Moskvin, 10 yıl onunla birlikte yaşadı.
Rezaletin ortaya çıkmasından sonra durumdan haberdar olan Olga Chardymova'nın annesi Natalia Chardymova, baygınlık geçirdi. Televizyonda haberleri izleyen kadın,10 yıl önce gömdüğü kızını ekranda görünce neye uğradığını şaşırdı. Adamın ölen kızıyla 10 yıl geçirdiğini öğrenen anne adeta şoka girdi. 2001 yılında bir uyuşturucu bağımlısı tarafından başına demir çubukla vurularak öldürülen kızlarının mumyası acılı aileyi ikinci kez perişan etti.
47 yaşındaki dahi Anatoly Moskvin'i cezaevine değil akıl hastanesine yollayan mahkeme, bu adamın şizofrenik bir akıl hastası olduğuna hükmetti.

HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:44

İLGİLİ HABERLER