Dünya
  • 23.7.2014 00:59

HAMAS esir askeri öldürdü

HAMAS tarafından kaçırıldığı açıklanan esir İsrail askerinin öldürüldüğü bildirildi.. Konuyla ilgili bilgi veren İsrail ordusu, "kayıp olan askerimizin öldürüldüğünü teyit ediyoruz" dedi.
İzzeddin El Kasım isimli mücahit grubu tarafından pusuya düşürülen İsrail askerlerinden 12'si öldürülmüş birisi ise kaçırılmıştı.
Adının Oron Şaul olduğu bildirilen İsrail askerinin kaçırıldığı haberi Gazze'de sevinç gösterileri yapılarak kutlanmıştı. Pusu alanına gelen İsrail ordusu, araçta bulunan 13 askerden 12'sinin cesedini bulduklarını ancak  Oron Şaul'un izine rastlayamadıklarını belirtti.
Kan izlerinden ağır yaralı olduğunu sandıkları askerlerinin öldüğünü duyuran İsrail, o askerin ölü bedeninin bulunup alınması için operasyonlarını sıklaştıracaklarını bildirdi..

Birleşmiş Milletler ve Amerika'dan tam destek alan İsrail saldırılarının şiddetini daha da arttırdı. Son gelen görüntülerde işin saldırıdıdan çıkıp bir katliama dönüştüğü görülüyor.
Gazze'yi sürekli tank ve top atışına tutan İsrail bugün de uçaklarını da kullanmaya başladı. İsrail uçaklarından atılan bombalar binaları değil mahalleleri bile yıkıyor.

İŞTE AJANSLARA YENİ DÜŞEN O DEHŞET GÖRÜNTÜLER

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:05

İLGİLİ HABERLER