Dünya
  • 15.8.2017 00:13

İnsan azmanı Rich Piana komada

Dünyaca ünlü vücut geliştirmeci ilaçları fazla kaçırında...

Dünyaca ünlü vücut geliştirmeci Rich Piana, 'vücut geliştirme ilaçlarını' kullandıktan sonra evinde hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu. Vücut geliştirme için kullanılan ilaçlar nedeniyle komaya girdiği ifade edilen ünlü sporcunun durumunun ciddi olduğu belirtiliyor.Dünyaca ünlü vücut geliştirmeci Rich Piana, 'vücut geliştirme ilaçlarını' kullandıktan sonra evinde hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu.

Vücut geliştirme için kullanılan ilaçlar nedeniyle komaya girdiği ifade edilen ünlü sporcunun durumunun ciddi olduğu belirtiliyor.Facebook'ta on binlerce takipçisi bulunan ve uluslararası vücut geliştirme yarışmalarına katılan Piana'nın Florida'daki evinde bulunduktan sonra hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.

Piana'nın yıllardır vücut geliştirmecilerin kullandığı 'anabolik steroid' isimli maddeyi çok fazla kullandığı ve bu konuda sorunlar yaşadığı belirtildi.Ancak Piana'nın son ilaç kullanımı ona geçmiştekinden daha fazla zarar verdi.Resmi açıklamalara göre, Piana'nın komaya girme nedeni henüz açıklanmazken, ABD basını komaya girmesine kullandığı ilaçların neden olduğunu yazdı.

Güncellenme Tarihi : 15.8.2017 02:26

İLGİLİ HABERLER