Dünya
  • 23.9.2018 22:21

İran : Unutulmaz bir intikam ile karşılık vereceğiz

Devrim Muhafızları: Teröristler unutamayacakları bir intikam ile karşılaşacaklar.. İran İslam İnkılabı Devrim Muhafızları teröristlerin yakın gelecekte unutamayacakları bir intikam ile karşılaşacaklarını bildirdi.

iran attack ile ilgili görsel sonucu

Huzistan ilinin Ahvaz kentinde dün gerçekleşen terör saldırısı sonrası bir bildiri yayınlayan Devrim Muhafızları, alınacak tedbirler ve şartların hazırlanması ile canilerin bölgede ve onun dışında takip ve cezalandırılması için çaba harcanacağını belirtti.

Ä°lgili resim

İran düşmanlarının hedeflerine ulaşmada başarısız olduklarını ve hezimete uğradıkları ifade edilen bildiride düşmanların İran topraklarını istikrarsızlığa sevk etmek istediklerini ve bu yönde tüm çabalarını harcadıklarını ifade edilen bildiride, bunların amaçlarına ulaşmak için kadınlar ve çocukları ve sivilleri kurban vermekten çekinmediklerini ifade edildi.

iran attack ile ilgili görsel sonucu

Bu kabil cinayetlerin İran devleti ve milletinin azminde halel getirmeyeceği ve onları yollarından vazgeçirmeyeceğini ifade edilen bildiride yakın gelecekte teröristlerden unutamayacakları bir intikam alınacağı vurgulandı.

Ä°lgili resim

El Ahvazi ayrılıkçı terörist gruba mensup silahlı kişiler Cumartesi sabahı Kutsal Savunma Haftası dolayısıyla düzenlenen geçit törenine saldırı düzenlediler. Yetkililerin bildirdiğine göre bu olayda şu ana kadar aralarında kadınlar ve çocukların olduğu 25 kişi hayatını kaybederek, onlarca kişi yaralandı.

Ä°lgili resim

Zarif: Hızlı ve kati şekilde Ahvaz terör saldırısına cevap vereceğiz

İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Behram Kasımi, İran’ın Ahvaz’da düzenlenen terör saldırısına hızlı ve kati şekilde yanıt vereceğini söyledi.

Ä°lgili resim

Zarif, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ‘’İran, bölgede terörü destekleyenleri ve Amerikalı sahiplerini bu saldırılardan sorumlu tutmaktadır’’ dedi.

Ä°lgili resim

Zarif, ‘’Yabancı bir rejim tarafından kullanılan, eğitilen, silahlandırılan ve onlardan ücret alan teröristler Ahvaz’da saldırı düzenledi, saldırıda çocuklar ve büyükler hayatlarını kaybetti’’ dedi.

iran attack ile ilgili görsel sonucu

Güncellenme Tarihi : 23.9.2018 22:55

İLGİLİ HABERLER