Dünya
  • 4.3.2016 12:40

İslam düşmanı kadın gazeteci arızalı çıktı

Hemen her konuda aykırı görüşleri olan Katie Hopkins, beyninden ameliyat oldu. Çocukluğundan bu yana yaşadığı epilepsi için kafatası açılıp beyin ameliyatı geçiren ünlü kadın gazeteci, belki bu ameliyat sayesinde normalleşir.
Boydan boya kesilip yarılmış kafasını gazetecilere gösteren Katie Hopkins,"Kocam çok kötü görünmüyor diyor. Ben kendimi Frankenstein'ın gelini gibi görüyorum. Aslında konuşmaktan çok düşünüyorum, düşünüyorum. Ama umurumda değil. Bu ameliyat sayesinde ömrüm uzadı. Benim için önemli olan da bu dedi.

İŞTE O KADINING EÇMİŞTEKİ VUKUATLARI
Yaptığı skandal açıklamalarla sık sık gündeme gelen İngiliz The Sun gazetesinin yazarı  , bu kez de şişman insanları hedefine aldı.

"EK ÜCRET ÖDEMESİ GEREK"

Hopkins, önceki gün yayınlanan 'If Katie Hopkins Ruled The World' (Katie Hopkins Dünyayı Yönetseydi) adlı TV programında uçağa binen şişman insanların kiloları nedeniyle ek ücret ödemesi gerektiğini söyledi.

"57 KİLODAN FAZLASI ÖDESİN"

57 kilodan fazla olan kadınların 20 sterlin ekstra ödeme yapmasını savunan Hopkins'e stüdyodaki bir kadın seyirci, bu ifadelerin "nefret dolu" olduğunu söyledi. Hopkins'in buna cevabı ise "Sen köpüren, kızgın ve şişman bir insansın." oldu.

TAM BİR İSLAM DÜŞMANI

 İslami İnsan Hakları Derneği’nin 2010 yılından itibaren her sene düzenli olarak verdiği ve Müslümanlara karşı beyanları ile öne çıkan kişilere karşı bir tepki amacı ile verilen İslamofobya ödülleri 2015 yılı için de sahiplerini buldu.

Ödül listesinde ilk sırayı sürpriz bir isim aldı;İngiltere Başbakanı David Cameron. Cameron 2015 yılında sıkça tekrarladığı İslam karşıtı söylemler ile ilk sırayı alırken, 2015’in en tepki gören sözlerini söyleyen Donald Trump ikinci sırada yer aldı.

Listenin 3. Sırasında ise Amerika Birleşik Devletlerinin meşhur TV şovmenlerinden Katie Hopkins yer alıyor. Katie Hopkins özellikle Amerika’da yaşayan başı kapalı veya çarşaflı kadınlar ile ilgili twitter’dan başlattığı “başlarını açmalarını gerekir” kampanyası ile tepki toplamıştı.

Ödüller ile ilgili İslami İnsan Hakları Derneği yaptığı açıklamada;” Bu ödüllerin mizahi bir yanı var. Ama mizahi yanı kadar toplumu ayrıştıran, Müslümanları ötekileştiren kişilere karşı ciddi bir tepki de barındırıyor” ifadelerini kullandı.

Ödüller 2010 yılından Amerika’da ses getiriyor. ABD’nin meşhur kanallarından Channel 4 yorumcularından Caty Newman ödülleri ile ilgili yaptığı açıklamada; “Müslümanların kendilerini ayrıştıran ve ötekileştiren kişilere karşı bu şekilde tepki vermesi gerçekten çok zekice” ifadeleri ile Müslümanların davranışını övdü.

Morningstaronline’ın haberine göre Müslümanların gösterdiği bu reaksiyon pek çok kişi tarafından zekice ve mizah dolu olarak görülüyor ve devamı gelmesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER