Dünya
  • 3.12.2012 23:39

İşte sapığın zindandaki seks köleleri

Hiç tanımadığı 6 kadını evine getirip aşağıda kurduğu zindanda seks kölesi yapan Çinli sapığın yaşadığı bina ve seks kölesi yapılan kadınların görüntüleri yayınlandı.
Olayı televizyondan duyan sapığın komşuları adeta şok geçirdi.21 ay boyunca adamdan hiç şüphelenlediklerini anlatan komşular, apartmanın altındaki mahzenden de ses gelmediğini söyledi.
35 yaşındaki Li Hao, 2009 yılında binanın tabanında kendine özel bir zindan hazırladı.Demir kapısını sürekli kitlediği zindanına teker teker kadın getirmeye başladı.Getirdiği kadınları zincirleyen Li Hao, 21 ay boyunca bu kadınlara tek tek tecavüz etti.Bununla da yetinmeyen sapık yanında getirdiği erkeklere bu kadınları satarak tek tek ilişkiye girmelerini sağladı.Seks kölesi olan kadınlardan birisinin evli olduğu ve iki yaşında bir oçcuğu olduğu bildirildi.

OLAYIN HİKAYESİ
 

Çin'de, 6 kadını zindana kapatarak seks kölesi yapan Çinli idama mahkûm oldu.
Çin’in Henan eyaletine bağlı Zhengzhou kentinde geçtiğimiz yıl ortaya çıkan bir olay kamuoyunu şaşkına çevirdi. Li Hao adlı 35 yaşındaki şahıs, soygun, tecavüz ve fuhşa zorlama dâhil olmak üzere, birçok suçlamayla karşı karşıya kaldı.
Mahkemenin kararında, Li’nin 2009 yılının ağustos ayında Luoyang kentinde aldığı dairenin zeminini kazdığı ve çeşitli yollarla kandırarak getirdiği kadınları buraya kilitlediği belirtildi. Mahkeme, ayrıca zindana kapatılan kadınların, 2 ila 21 ay mahsur tutulduğunun belirlendiğini açıkladı.
Mahkeme kararına göre, 35 yaşındaki Li, alıkoyduğu kadınlara defalarca tecavüz etmenin yanında, kadınları fuhşa ve internet üzerinden uygunsuz görüntüler yayımlamaya zorladı.
Li Hao’nun gizli zindanı, alıkoyduğu kadınlardan birinin kaçması ve Li’yi polise ihbar etmesi sonucunda bulundu.
Duruşmada, ayrıca alıkonan üç kadın da cinayete karışmaktan suçlu bulundu. Üç zanlının, zindanda bulunan iki kadını, Li’nin talimatlarıyla öldürdükleri belirtildi.
İdama mahkûm olan Li Hao, geçen yılın eylül ayında tutuklandığında evli ve sekiz aylık bir çocuk babasıydı.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:44

İLGİLİ HABERLER