Dünya
  • 23.9.2014 20:07

Kaplan, adamı saniyeler içinde böyle yedi

Yerel kaynaklara göre 12:30’da gerçekleşen tüyler ürpertici olay Hindistan’ın Delhi kentinde gerçekleşti. Görgü tanıklarının ifadesine göre ‘Vijay’ adındaki beyaz kaplanın parçaladığı genç adam hendekten kayarak kaplanın yemlendiği alana girdi. Yetişkin beyaz kaplan olayın hemen farkına vardı ve 15 dakika etrafında dolaşarak sessizce kurbanını izledi.

Görgü tanıkları ve yetkililer, kurbanın, ziyaretçilerle kaplanın alanını ayıran duvara yaslanırken aniden yuvarlanarak, kaplanın yemlendiği alana düştüğünü ve Vijay’ın bölgesine bir insanın girdiğini hemen fark ettiğini söyledi.

Kaplanı neyin kışkırttığına yönelik açıklama yapan görgü tanığı, herkesin olayı görünce bağırdığını ve kaplanın dikkatini dağıtmak amacıyla kaplana taş attığını söyledi. Başka bir görgü tanığına göre ise kaplan, olayı izleyenlerin çığlıkları arasında genç adamı pençesiyle kavradı ve dişlerinin arasına alarak yerde sürükledi. 20’li yaşlarda olduğu tahmin edilen genç adam olay yerinde can verdi.

Yerel kaynaklara göre hayvanat bahçesi yetkilisi Riyaz A Khan, olayda görevlinin genç adamı 2-3 kere uyardığını fakat genç adamın buna rağmen, duvardan zıpladığını söyleyerek kurbanın sarhoş olabileceğini iddia etti.
 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:35

İLGİLİ HABERLER