Dünya
  • 27.6.2017 01:08

Kocasını sevgilisiyle bastı

Çin'den bir kez daha şaşkına çeviren görüntüler... Genç kadın eşini sevgilisiyle birlikte yatakta yakaladı. İşin ilginç yanı adam olay yerine bir grup arkadaşıyla gelen eşine karşı sevgilisini korumak için elinden geleni yaptı. Kalabalık tarafından dayak yiyen adam sevgilisine zarar gelmesin diye yatak örtüsüne sarıp üzerine kapandı.

Şoke eden görüntülerde genç bir kadın bir kaç yakınıyla birlikte bir otel odasında kocasını ve metresini çırılçıplak bir vaziyette yakaladı.

Aldatılan eşin kadın arkadaşlarından biri olan biteni cep telefonuyla kayda aldı.  İnternetten 13 milyondan fazla kez izlenen görüntülerde kadının iki erkek arkadaşı ise otel  odasının kapısını tekmeleyerek içeri girdi.

Kadın yataktaki kocası ve sevgilisini yumruklamaya başladı. Ardından yanındakiler de tekme Tokat çifte saldırmayı devam ettirdi.

Tüm bunlar okurken aldatan eş ise sevgilisini korumak için elindne ne geliyorsa yaptı. Kadın zarar görmesin diye yatak örtüsüne sardı, üzerine yatıp yumruk darbelerine maruz kaldı.

Güncellenme Tarihi : 27.6.2017 00:02

İLGİLİ HABERLER