Dünya
  • 22.10.2018 10:00

Kral Salman ve Veliaht Prens Salman'dan pes dedirten yüzsüzlük

Suudi Kralı ve oğlunun yaptğ resmen pes dedirtti.. Aylarca planlayarak öldürttükleri Cemal Kaşıkçı'nın oğlunu arayıp taziye dilediler.. Kaşıkçı'nın oğlu da bunlar daha alçak çıktı.
Babasının katillerinin taziyesini kabul etti bir de üstüne teşekkür etti.

HAİN EVLAT KAŞIKÇI

Suudi Arabistan Kralı Selman ve Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, İstanbul Başkonsolusluğunda öldüğünü doğruladıkları Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA, Kral Selman ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ailesine başsağlığı dileklerini ilettiğini duyurdu.

Habere göre, Kaşıkçı'nın oğlu Salah Kaşıkçı başsağlığı dilekleri ve destek açıklamaları nedeniyle Kral Selman ve Veliaht Prens'e teşekkür etti.

 DAHA ÖNCE DE EZİK KONUŞMUŞTU

Suudi Arabistan'a ait El Arabiya televizyonuna konuşan Salah Kaşıkçı, "Sorun şu ki bir Suudi vatandaşı kayıp. Durumu açıklığa kavuşturmak için Suudi yetkililerle işbirliği içindeyiz" dedi. 

Konunun kişisel bir mesele ve siyasi bir çerçeveden uzak olduğunu söyleyen Kaşıkçı, babasıyla en son Washington'dayken iletişim kurduğunu, Türkiye'ye gittiğinden haberi olmadığını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 22.10.2018 09:11

İLGİLİ HABERLER