Dünya
  • 26.11.2007 07:30

KÜRTLERDEN HOLLYWOOD ATAĞI!..

Kuzey Iraklı Kürtler, yapımcılığını Hollywood prodüksiyon şirketlerinin üstleneceği bir dizi sinema filmiyle, uluslararası propaganda atağına başlamaya hazırlanıyor.

 Hollywood yapımı çok büyük bütçeli filmlerle propaganda başlatma hazırlıklarında son aşamaya gelen Kuzey Iraklı Kürtler, show dünyasının gücünden yararlanmak için bütün kozlarını ortaya koydular. Bazı ABD'li yapımcılar, "Hollywood yapımı birkaç iyi sinema filminde Kürt propagandası yapılması Türkiye’yi önümüzdeki yıllarda çok zor duruma düşürebilir" iddiasında bulundu.

STALLONE VE GIBSON

Hollywood yapım ekiplerinin ön hazırlık çalışmalarını tamamladığı sinema filmlerinde, Mel Gibson, Ömer Şerif, Antonio Banderas , Sylvester Stallone, gibi sinema dünyasının birçok ünlü aktörü rol alacak. Yapım aşamasına gelinen filmlerde, Türkiye’nin dış politikalarında karşı olduğu birçok konu, tam aksi tezlerle işlenecek. Hollywood yapımı sinema filmlerinde, Kuzey Irak Kürtleri de bağımsız bir Kürt devletinin kurulması için propaganda yapacak.

KESENİN AĞZINI AÇTILAR

Kuzey Irak Yönetimi , Hoolywood’da sinema yoluyla başlatacağı tanıtım atağında, Kürtlerin Saddam döneminde başta Halepçe katliamı olmak üzere yaşadığı çeşitli olayları konu alan filmlerle, uluslararası kamuoyunda Iraklı Kürtlere yönelik sempati yaratılması amaçlanacak. 30 kadar Hollywood yapımcısını şu ana kadar Kuzey Irak’a davet eden Kürt bölgesel yönetimi, dünyanın beynini yıkamak için Hollywood filmleri için kesenin ağzını açtıkları belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER