Dünya
  • 22.4.2017 08:27

Mahkenlik ajansları bu kızın peşinde

Modellik ajansları, Sibirya’da yaşayan ve farklı görünümüyle dikkat çeken 8 yaşındaki Nariya’nın peşine düştü. Ancak annesi, Nariya’nın çalışmak için çok küçük olduğu görüşünde.

Yakutistan Cumhuriyeti’nde bölgedeki sıradan bir ailenin çocuğu olan 8 yaşındaki Nariya, aile üyeleri gibi esmer değil, sarışın ve porselen gibi bir tene sahip.arklı görünüşüyle tüm gözleri üzerine toplayan Nariya, fotoğrafçı Vadim Rufov’un çektiği fotoğraflarla sosyal medyanın fenomeni haline geldi.

Rufov “Tanıştığım en sıradışı insan Nariyana. Albino bir kız. Sanata çok yatkın, benim için iki saat poz verdi.Görüşmemizin ilk anlarından itibaren birbirimizi tanıyor gibi sohbet etmeye başladık” ifadelerini kullandı.Kızının ailedeki tek albino çocuk olduğunu belirten anne Elena, Nariya’nın modellik ajansları tarafından ilgi gördüğünü ancak yaşı nedeniyle çalışmasını istemediğini söyledi.

Elena “Boş zamanlarında dans etmek ve resim yapmaktan hoşlanıyor. Büyüdüğünde istediği işi seçer. Ancak şimdi ona sorduğumda model olmak istediğini söylüyor” ifadelerini kullandı.


 

Güncellenme Tarihi : 22.4.2017 12:13

İLGİLİ HABERLER