Dünya
  • 17.1.2017 00:28

Meksika'da gece kulübünde silahlı saldırı! İşte ilk görüntüler

Gelen son dakika bilgisine göre Karayipler kıyısındaki Playa Del Carmen kentinde bir gece kulübünün penceresinden içeri ateş açıldı, dans festivali için içeride olan en az sekiz kişinin öldüğü bildiriliyor. Olay anında çekilmiş videolarda kalabalığın panikle kaçıştığı görülüyor

Meksika'nın Karayipler kıyısında yer alan Playa Del Carmen kentindeki Blue Parrot isimli gece kulübündeki dans festivaline silahlı saldırı düzenlendi.

Dünyanın en ünlü DJ'lerinin performans sergilediği gece kulübünde festivalin son günüydü.

Saldırgan, yerel saatle gece saat 02.00'da Blue Parrot'un penceresinden içeriye ateş açtı. En az sekiz kişinin öldüğü saldırıda yaralıların sayısı henüz bilinmiyor.

Yerel medya, saldırganın halen devam etmekte olan uyuşturucu çetelerinin savaşlarıyla bağlantılı olduğunu bildiriyor. Ancak bazı haberlerde olayın terör saldırısı olma ihtimali de yer aldı.

Blue Parrot'ta sahne alan İskoç DJ Jackmaster, saldırıdan sonra attığı Twitter mesajında "Eğer buradaysanız o kahrolası otelinizde kalın" dedi. Jackmaster'ın verdiği bilgiye göre saldırı sonucu çok sayıda yaralı var.

Meksika'nın en popüler etkinliklerinden BPM dans festivali, 6-15 Ocak tarihleri arasında düzenleniyor. Blue Parrot, yaklaşık 80 bin kişinin katıldığı festivalin gerçekleştiği mekanlardan biriydi.

Güncellenme Tarihi : 17.1.2017 01:04

İLGİLİ HABERLER