Dünya
  • 24.1.2018 11:42

Suudi Arabistan'da develere botoks yapılmaya başlandı

‘Botoks yaptıran’ 12 deve güzellik yarışmasından atıldı..

Botoks yaptırdığı tespit edilen develer, Suudi Arabistan’da düzenlenen deve güzellik yarışmasından diskalifiye edildi.Hayır, bu bir Zaytung haberi değil... Tam 12 deve, Suudi Arabistan’da her yıl düzenlenen deve güzellik yarışmasından ‘botoks yaptırdıkları’ gerekçesiyle diskalifiyeedildi.

‘Botoks yaptıran’ 12 deve güzellik yarışmasından atıldı

Bu yılki yarışma adaylarından 12'sinde botoks tespit edildi...

Her yıl düzenlenen Kral Abdülaziz Deve Festivali, başkent Riyad yakınlarında gerçekleştiriliyor. Ülkenin sembol hayvanlarından develer için düzenlenen festival, 28 gün sürüyor.

‘Botoks yaptıran’ 12 deve güzellik yarışmasından atıldı
Bu yıl, güzellik yarışmasında birinci olan deve için 57 milyon dolar para ödülü verilecek.

Bu yıl açılışı 19 Mayıs’ta yapılacak olan festivale, Suudi Arabistan ve diğer Körfez Ülkeleri’nden tam 15 bin devenin katılması bekleniyor. Festivalin sonunda düzenlenen güzellik yarışmasındaysa, dereceye girenlere milyon dolarlık ödüller veriliyor.

‘Botoks yaptıran’ 12 deve güzellik yarışmasından atıldı
Bu yıl 300 bin civarında erkeğin, Riyad’a 1,5 saat uzaklıktaki festivale katılması bekleniyor.

Bu da yarışmada sahteciliği ve hileyi beraberinde getiriyor. Bu yıl dereceye giren develere 57 milyon dolar ödül verilmesi öngörülürken, şimdiden adaylardan 12’sinde botoks tespit edildi. Festivalde, güzellik kategorisi dışında deve yarışı, itaat eğitimi ve deve tüyü ve en iyi deve fotoğrafı gibi kategoriler de bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2018 11:46

İLGİLİ HABERLER