Yaşam
  • 9.10.2014 01:37

Ünlü yıldız sütyen çalarken yakalandı

Daha öncede lüks mağazalardan hırsızlık yapan Amanda Bynes, yine hırsızlık sırasında yakayı ele verdi.Yıllık 8 milyon dolar kazanan ünlü aktrist, 2002 yılında da hırsızlık sırasında yakalanmıştı.. 8 Milyon dolarlık kazancıyla 30 yaşın altında en çok kazananlar listesine giren oyuncu Bynes bikini çalarken yakalandı

Batı Hollywood'da bir mağazaya giren 26 yaşındaki Amanda Bynes, birkaç tane giysiyi yanına alıp deneme kabinine girdi. Bynes burada 1 saat 45 dakika kadar kaldı. Çıktığında; bir çift stiletto, güneş gözlüğü ve birkaç parça eşyanın parasını ödedi.

40 DOLARLA KURTULDU
Ama tam dükkandan dışarı çıkmıştı ki tezgahtar Bynes'ın üzerinde bir bikini üstü kaldığını fark ettil. Bynes 'Kabinde bikiniyi denediğini ve çıkarmayı unuttuğunu söyledi. Bynes bikininin parası olan 40 doları ödedi ve mağaza da şikayetçi olmadı.

İki yıl aradan sonra New York'ta  Madison Avenue'de Barney's mağazasına giren Bynes, sütyen, şapka ve zincir çaldı. Toplam 200 euroluk hırsızlık yapan güzel oyuncu kameralara yakalandı. Gözaltına alınan sorunlu yıldız 15 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı.

HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:12

İLGİLİ HABERLER