Dünya
  • 31.1.2015 21:54

Yediği dayaktan 365 bin lira kazandı

Saldırıya uğrayan Alan Barnes adlı adama yardım için 500 sterlinlik bağış hedefiyle bir kampanya başlatan güzellik uzmanı Katie Cutler, 100 bin sterlinden fazla yardım topladı.

İngiltere’de saldırıya uğrayan 67 yaşındaki engelli Alan Barnes için internet sitesi üzerinden yardım kampanyası başlatan 21 yaşındaki güzellik uzmanı Katie Cutler, 500 sterlini hedeflediği kampanyada iki gün içinde yaklaşık 100 bin sterlin topladı. Cutler ve Barnes henüz tanışmadı.

Daily Mail’de yer alan habere göre, doğuştan gelişim problemi olan ve gözleri az gören Barnes, Gateshead kasabasındaki evinin önünde çöp atmaya çıktığı esnada saldırıya uğradı. Barnes’ın köprücük kemiğinin kırıldığı saldırıyı duyan bölge sakinlerinden Cutler, saldırının ardından kasabada yaşamaya korkan yaşlı adam için internet üzerinden yardım kampanyası başlatmaya karar verdi. Barnes’ın başka bir eve taşınma masraflarını karşılaması için 500 sterlin toplamayı hedefleyen güzellik uzmanının kampanyasına birçok ülkeden bağış yapıldı.Konu hakkında konuşan Barnes, “Bu inanılmaz, basit bir teşekkür yeterli değil. Kız kardeşim bana toplanılan rakamı gösterdiğinde inanmakta zorlandım. Büyük sürprizdi ve gösterilen cömertliğe inanamıyorum. Katie’ye teşekkür için söyleyecek sözüm yok, şaşkın durumdayım” ifadelerini kullandı. Rakamın artışının ne zaman duracağını bilmediğini söyleyen Barnes, parayı “iyi değerlendireceğine dair” söz verdi. “Parayla ne yapacağımı henüz bilmiyorum, iyi düşünmem gerekiyor” diyen emekli adam, “Size şunu söyleyebilirim, boşa gitmeyecek. Para konusunda her zaman dikkatli olmuşumdur ve bu parayı da şaşalı tatillere harcamayacağım. Yalnızca yeniden güvende hissetmek istiyorum” dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:29

İLGİLİ HABERLER