Yaşam
  • 28.5.2013 14:09

Dünyaca ünlü milyarder Bodrum'da

DÜNYA Süper Yat Ödülleri’nde (World Superyacht Awards) geçen yıl 500 GT kategorisinde birinciliği kazanan 'Kaiser' adlı yatıyla Bodrum'a gelen Ukraynalı işadamı ve Metalist Kharkiv takımının yönetim kurulu başkanı Aleksander Yaroslavsky, ilgi odağı oldu. Lüks yatı görmek isteyen tur tekneleri rota değiştirirken; Yaroslavsky, Gökova'nın cennet koylarında yat üzerinde Bodrumlu işadamı İhsan Küçükünsal ile güneşlendi, tatilin tadını çıkardı.

Orak Adası, Kisebükü Koyu, Tavşan Burnu'nda demirleyen yattan atlayan ünlü işadamı korumalarının bulunduğu bot eşliğinde bol bol yüzdü. Lüks yatı gören ve sabah saatlerinde günübirlik tura çıkan tekneler rota değiştirerek yatın yanından geçti. Bazı turistlerin yatın fotoğraf ve görüntüsünü çektiği görüldü.

Bodrum'da 'Kaiser' yatına acente hizmeti veren Nis Yatçılık Turizm ve Ltd. Şti'nin Genel Müdürü İhsan Küçükünsal ile yat üzerinde güneşlenen ve yattaki havuza giren ünlü milyarder sık sık eline aldığı dürbün ile koyları gözlerken, eşi ve çocukları botlarla dolaştı, su sporları yaptı. Aleksander Yaroslavsky’nin işadamı İhsan Küçükünsal’dan Bodrum'da turizm amaçlı yatırım yapma konusunda bilgiler aldığı öğrenildi. Genel Müdür İhsan Küçükünsal, Aleksander Yaroslavsky'nin bir Bodrum aşığı olduğunu belirterek, “Türkiye'yi ve Bodrum'u çok beğeniyor ve en iyi yat ödülü olan Kaiser ile Bodrum'u sıkça ziyaret ediyor. Yaroslavsky, dünyanın önde gelen iş adamları, jet sosyete ve ünlü isimleri teknesinde ağırlamaktan büyük keyif duyuyor. Her yıl, yılın değişik zamanlarında Ege ve Akdeniz'deki koylara misafirleriyle gelen Kaiser'in buralardaki bütün operasyonları Nis Yachting olarak biz yapıyoruz. Broker, yat yönetimi mürettebat temini ve kıyı servisleri gibi hizmetler sunuyoruz” dedi.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:57

İLGİLİ HABERLER