Spor
  • 11.3.2021 11:44

Dünyaca ünlü yıldızdan Mustafa Muhammed'e büyük övgü

Transferde Mostafa Mohamed sürprizi! Galatasaray...

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın Zamalek'ten kadrosuna kattığı yıldız golcü Mostafa Mohamed için sürpriz bir gelişme yaşandı. Avrupa devi Mısırlı golcü için Avrupa devi devrede...

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Kayserispor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Dün deprem etkisi yaratan bir kararla Belhanda'nın sözleşmesini fesheden sarı kırmızılı yönetim bu kararı KAP'a bildirmişti.

LİGE MÜTHİŞ BAŞLADI 

Ara transfer döneminde sarı kırmızılı ekibin Fenerbahçe'nin elinden aldığı Mısırlı golcü Mostafa Mohamed lige müthiş bir başlangıç yapmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

AVRUPA PEŞİNDE 

Skorer'de yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı formayla müthiş bir form tutturan ve gollerini birbiri ardına sıralayan Mısırlı santrforun ününün Avrupa’ya yavaş yavaş yayılmakta olduğuna yönelik önemli bir işaretle daha karşılaşıldı.

YUNAN DEVİ DEVREDE 

İngiltere’den Crystal Palace’ın kendisini izlediğine yönelik haberlerin ardından şimdi de Yunanistan’ın dev ekibi Olympiakos’un, Mostafa Mohamed'e kayıtsız kalmadığı ortaya çıktı.

KAREMBEU RESMEN AÇIKLADI 

Olympiakos Sportif Direktörü Christian Karembeu, bir Mısır televizyonunda yayınlanan programdaki konuşmasıyla, Galatasaray’ın yıldız golcüsü ile ilgili beklenmedik bir çıkış yaparak dikkatleri üzerine çekti.

MİLLİ TAKIMA DAVET

Fransız futbol insanı, Al Nahar TV’deki yayında Olympiakos’un kadrosundaki bir diğer başarılı Mısırlı forvet Ahmed Hassan ile ilgili açıklamalar yaptı. 28 yaşındaki ismin kendileri için öneminden bahsedip, oyuncunun Mısır Milli Takımı’na davet edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İTİRAF ETTİ 

Mısır futbolunun eskiden olduğu gibi bu dönemde de çok iyi futbolcular çıkardığından bahseden Olympiakos Sportif Direktörü Karembeu, ardından sözü Mostafa’ya getirdi ve Galatasaraylı futbolcu ile ilgili bir itirafta bulundu.

5 GOL ATTI

Yunan ekibinde futbolcu transferlerinden de sorumlu isim olan Christian Karembeu, “Son zamanlarda Mostafa Mohamed’i yakından takip ediyorum. Mısır’ın çok yetenekli isimlerinden bir tanesi” ifadelerini kullandı. Galatasaray ile altı lig maçına çıkan Mısırlı oyuncu beş gol kaydetti. Bir gol de kupada atarak toplamda altı gole ulaştı.

1.5 YILLIK KİRALIK 

Zamalek kulübüne 1.5 senelik kiralık bedeli karşılığında 2 milyon dolar ödenerek kadroya dahil edilen Mostafa için 4 milyon dolarlık da satın alma opsiyonu bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 11.3.2021 11:46

İLGİLİ HABERLER