Asayiş
  • 16.10.2019 15:10

Duran Kalkan'dan "Türkiye'ye küstah tehdit! "Sevr'den daha beter..."

TSK'nın başarılı operasyonları nedeniyle it gibi mağaralarda saklanan PKK elebaşı Duran Kalkan, Türkiye'nin ABD tarafından bölüneceğini savunarak, "Türkiye'yi Sevr'den daha beter yapacaklar" dedi.

TSK ve Suriye Milli Ordusu'nun yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü YPG'nin üst üste darbeler yemesi, Kandil'de de paniğe neden oldu. Mehmetçik'in operasyonlarından korktuğu için mağaralarda saklanan PKK elebaşı Duran Kalkan, harekatın durdurulması için Avrupa'ya çağrıda bulundu.

Küstah tehdit

Saklandığı çalılıkların arasında konuşan terörist Kalkan, Amerika'nın İran'da Türkiye'yi kullanmak için YPG'yi Suriye'nin kuzeyinde yalnız bıraktığını söyledi. PKK elebaşı Duran Kalkan, Amerika'nın İran'dan sonra Türkiye'yi böleceğini dile getirdi ve "Türkler bilsin ki; Türkiye'yi Sevr'den daha beter yapacaklar" dedi.

Teröristlerde tecavüz rezaleti

Terörist Kalkan, terör örgütü tarafından kandırılan genç kızları yanına alarak istismar ediyor. PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan teröristler, Kandil'de taciz ve tecavüzün fazlasıyla yaygın olduğunu anlatıyor.

Güncellenme Tarihi : 16.10.2019 15:08

İLGİLİ HABERLER