Gündem
  • 17.10.2019 10:19

Dürbün kapağını açmadan ateş eden YPG'li alay konusu oldu

Hem cani hem salaklar! Dürbün kapağını açmadan ateş eden YPG'li terörist alay konusu oldu

Barış Pınarı Harekatı başarılı bir şekilde devam ederken arkasına bile bakmadan kaçan terör örgütü YPG'den ilginç fotoğraflar gelmeye devam ediyor. Resulayn'da objektiflere yansıyan bir karede YPG'li bir terörist dürbün kapağını açmadan nişan alıp ateş etti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf alay konusu oldu. Kullanıcılar "hem cani hem de salaklar" yorumunda bulundu.

TSK'nın başlattığı Barış Pınarı Harekatı 9. gününde devam ederken öldürülen terörist sayısı 673 oldu. Resulayn ve Tel Abyad'ı teröristlerden temizleyen TSK'nın yeni rotası Münbiç. Zaman zaman Resulayn'da sıcak çatışmalar yaşanırken bölgeden ilginç fotoğraflar gelmeye devam ediyor. YPG'li bir keskin nişancı Amerikan yapımı silahla dürbün kapalı bir şekilde nişan aldı.

YPG köşeye sıkıştı

Havadan ve karadan ateş altına alınan teröristlerin kontrolündeki Tel Abyad ile Resulayn kentlerinin kırsalındaki 15 köy, PKK/YPG'den arındırılarak, güvenli hale getirildi. Teröristlerden kurtarılan köylerde tuzaklanmış patlayıcı olup, olmadığının kontrolü yapılırken, buralardaki terör örgütünün tahkimatları da tahrip edildi. Operasyon hızlı bir şekilde ilerlerken terör örgütü YPG camilere saklanıp, minarelerden ateş etti. Meskun mahalde sıcak çatışmalar yaşanırken bir YPG'li terörist temas anında dürbün kapalı bir şekilde ateş etti.

 

Güncellenme Tarihi : 17.10.2019 10:21

İLGİLİ HABERLER