Spor
  • 11.1.2022 14:48

Dursun Özbek, Ahmet Çalık'ın hayalini açıkladı!

Galatasaray eski Başkanı Dursun Özbek, trafik kazasında hayatını kaybeden eski oyuncusu Ahmet Çalık'la ilgili konuştu. Transferi sırasında İlhan Cavcav ile mücadele ettiklerini söyleyen Özbek, Ahmet Çalık'ın Galatasaray'daki hayalini de açıkladı.Galatasaray eski Başkanı Dursun Özbek, trafik kazasında hayatını kaybeden eski oyuncusu Ahmet Çalık'la ilgili konuştu. Transferi için İlhan Cavcav ile mücadele ettiklerini söyleyen Özbek, Ahmet Çalık'ın Galatasaray'daki hayalini de açıkladı.

CEZANESİ ANKARA'DA DEFNEDİLECEK

Konyaspor'un geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren genç futbolcusu Ahmet Çalık'ın cenazesi bugün Ankara'da defnedilecek.Kulüp tarafından yapılan açıklamada, ''Konyaspor'umuza geldiği ilk günden bu yana taraftarımızın ve şehrimizin sevgisini kazanan futbolcumuz Ahmet Çalık'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta futbolcumuz Ahmet Çalık'ın ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun. Futbolcumuz Ahmet Çalık'ın cenazesi, Elmadağ Sungur Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Elmadağ Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedilecektir'' denildi.

DURSUN ÖZBEK: GALATASARAY'A KAPTAN OLMA HAYALİYLE GELMİŞTİ

Galatasaray eski Başkanı Dursun Özbek, Ahmet Çalık ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Çok beğendiğim bir futbolcuydu. İlhan Cavcav'la çok mücadele ettik, onu vermek istemedi. Sonrasında kadromuza kattık. O dönem İlhan ağabey ile görüştük, çok zor ikna oldu ve transfer gerçekleşti. Galatasaray'da kaptan olma hayaliyle gelmişti. Ama olmadı... Haberi alınca çok üzüldüm. Türk sporuna yakışan efendi bir kişilikti. Allah rahmet eylesin. Gençlerbirliği ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyorum."

Güncellenme Tarihi : 11.1.2022 14:53

İLGİLİ HABERLER