Spor
  • 31.3.2018 12:20

Dursun Özbek, "Aileme vasiyet ettim" deyince alkış koptu

Dursun Özbek: Aileme vasiyet ettim

Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda konuşan eski başkan Dursun Özbek,sarı-kırmızılı kulüpten para kazandığı şeklindeki iddialara cevap verdi. "Galatasaray'dan kasamıza 5 kuruş para girmez" diyen Özbek, "Aileme vasiyet ettim. Galatasaray için yapabildiğinizi yapın" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübünün 2018 yılı olağan mali genel kurulu başladı.

31 Aralık 2017 mali yıl sonu itibarıyla görevde bulunan eski başkan Dursun Özbek yönetiminin mali ve idari bakımdan ayrı ayrı ibrası, üyelerin oyuna sunulacak.

Oylama öncesi genel kurula hitap eden Dursun Özbek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kendisine yapılan eleştirilere cevap veren Özbek'in açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;

"Galatasaray'dan kasamıza 5 kuruş para girmez"

 "Son günlerde şahsımı karalamaya çalışılan bir dedikoduyla ilgili olarak konuşmak istiyorum. Yönettiğim bir şirket Galatasaray'a 91 milyon TL kasa kolaylığı yaptı. Benim dönemimde mi yaptı, hayır Aysal döneminde yaptı. Ben o zaman ne başkandım, ne de yönetim kurulu üyesi. Ben Galatasaray'la var oldum. Galatasaray'la bu hale geldim, Galatasaray sayesinde servet sahibi oldum. Geçmişte kasa kolaylığı yapan başkanlarımız bu şekilde tartışıldı mı? Galatasaray'a hizmetin sınırı yok. Paranız varsa kasa kolaylığı yapabilirsiniz. Biz Galatasaray'a olan kasa kolaylığını Galatasaray'da gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle yapıyoruz. Eşim ve kardeşim de burada. Çocuklarıma da vasiyet ettim. Galatasaray'a yapabildiğinizi yapın, Galatasaray'dan kasamıza 5 kuruş para girmez. Ne Galatasaray'ın ayağına sıkarım, ne de Galatasaray'a köstek olurum. Tabii ki temliklerden vazgeçeceğim. "

 Dursun Özbek sözlerini, "Yaşasın Galatasaray" sözleriyle sonlandırdı. Kürsüden yerine doğru giden Dursun Özbek, yerine oturana kadar büyük alkış aldı.

Güncellenme Tarihi : 31.3.2018 13:25

İLGİLİ HABERLER