Gündem
  • 11.6.2016 00:03

Dursun Özbek Sneijder'i kovmaya hazırlanıyor

Habertürk'ün haberine göre, Galatasaray'da Wesley Sneijder ile yönetim arasındaki gerginlik tavan yaptı.

Yıldız oyuncunun yönetimi hedef alan sözleri sonrasında ‘Gereken neyse yapılır’ çıkışı ile dikkat çeken başkan Dursun Özbek ve yönetiminin, Hollandalı yıldızdan savunma istedikleri bildirildi.

Yönetimin, sözleşmesi gereği 7.5 milyon Euro getirirse serbest kalma hakkı bulunan Hollandalı yıldızın böyle bir talepte bulunması halinde ise asla “Kal” demeyeceği öğrenildi. Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerin, Sneijder’in yaptığı açıklamalar sonrasında bir hayli öfkelendikleri ve kendi aralarında yaptıkları ilk değerlendirmede, “Hiç kimse G.Saray’dan büyük değildir. Eğer bu sözleri söylediyse, hesabını gerektiği şekilde verir” dedikleri öğrenildi.

‘Sniper’ın bu tutumundan, ‘Herhalde gitmek istiyor’ sonucunu da çıkaran idarecilerin, “Sözleşmesinin gereği neyse yerine getirip gidebilir” yorumunu yaptıkları ifade edildi.

SNEIJDER NE DEMİŞTİ?.. 'BAZI YÖNETİCİLER SADECE REKLAM PEŞİNDE!'
- Yönetimde aslında vizyonlu insanlar var. Başkanımız gerçekten çok fedakârlıklar yaptı, yapmaya da devam ediyor. Ama işte o kulübü tam anlamıyla harekete geçirecek, uçuracak hamleleri bir türlü gerçekleştiremiyorlar. Hamle yapacakradikal kararlar alacak yönetici tipi yok.

- Çoğu yönetici başka şeyler peşinde. Kendi reklamlarını yapıyorlar. Egoları tavan yapmış yöneticilerle Galatasaray bir yere gidemez... Mesela Fatih İşbecer... Şimdi kendisi nerede. Çok merak ediyorum. Bir ara hep o vardı, hep ön plandaydı. Denizli’nin gelmesini o istedi. Denizli geldi o şov yapmaya devam etti ama Denizli gittikten sonra Fatih bey ortalarda yok. Nerede ben çok merak ediyorum. Neden ortaya çıkıp konuşmuyor. Neden çözüm üretmeye çalışmıyor. Taraftar da bunu çok merak ediyordur.

- Alacaklarımız konusunda dışarıya hiç sorun yaşatmamaya çalıştık. Galatasaray kulübünün çok personeli var. Onlar için gerçekten çok uğraştık. Ben bu konuları konuşmayı sevmem ama arkadaşlarımızla birlikte onların sıkıntılarını biz gidermeyi çalıştık. Bu bizim görevimiz...

Güncellenme Tarihi : 10.6.2016 23:51

İLGİLİ HABERLER