Gündem
  • 30.10.2017 03:41

Dursun Özbek Tayyip Erdoğan'a söz verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 29 Ekim resepsiyonunda konuştu. Beştepe'deki resepsiyona çok sayıda ünlü isim katıldı. Resepsiyona katılan isimlerden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek sigarayı bırakacağına dair Erdoğan'a söz verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Beştepe’de düzenlenen resepsiyonda çok sayıda ünlü ismi ağırladı.

29 Ekim Resepsiyonuna ünlü akını... Galatasaray Başkanı, Erdoğana söz verdi

Erdoğan, "Darbeler, cuntalar vesayet girişimleri tarihimizde hep Cumhuriyet’in kazanımlarına darbe vuran karanlık duraklar olarak geçmiştir. Cumhuriyetimizin 100’üncü yıldönümünü ortaya koyduğumuz hedefler ile 2023’e yüklediğimiz vizyon çerçevesinde kutlamayı planlıyoruz. Bunun için şimdiden hazırlıklara başladık" diye konuştu.

Çok sayıda konuğun katıldığı 29 Ekim Resepsiyonunda ilginç de bir an yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dursun Özbek’in arasında geçen diyaloğu Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan paylaştı. Hasan Doğan Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sigarayı bırakma sözü verdiğini duyurdu.

Törene sanat ve spor camiasından çok sayıda ünlü isim de katıldı.

29 Ekim Resepsiyonuna ünlü akını... Galatasaray Başkanı, Erdoğana söz verdi

Güncellenme Tarihi : 30.10.2017 03:47

İLGİLİ HABERLER