Spor
  • 28.3.2024 13:15

Dusan Tadic ve Edin Dzeko ayrılıyor!

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Bir yandan lige odaklanan sarı lacivertliler bir yandan da gelecek sezon planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Tüm bu yaşananlar sonrası Kanarya'da Dusan Tadic ve Edin Dzeko ile ilgili şok bir haber gündeme geldi. İki yıldız oyuncunun da takımdan ayrılacağı belirtilirken, yeni adresleri de duyuruldu. 

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor...Bir yandan lige odaklanan sarı lacivertliler bir yandan da gelecek sezon planlaması için çalışmalarını sürdürüyor.Tüm bu yaşananlar sonrası Kanarya'da Dusan Tadic ve Edin Dzeko ile ilgili şok bir haber gündeme geldi.

TADIC AYRILMAYA HAZIRLANIYOR

Sarı-lacivertli ekipte son olarak sezon başında kadroya katılan Dusan Tadic, Türkiye'den ayrılmaya hazırlanıyor.Fenerbahçe'nin başarılı ismi Tadic'in ülkemizdeki kariyerinin oldukça kısa süreceği öğrenildi.

ÇİN EKİBİ İLE ANLAŞTI

Akşam'ın Sırp basınından derlediği habere göre; Tadic'in bir Çin ekibi ile anlaşmaya vardığı kaydedildi.Hatta yaz transfer döneminde resmi imzaların atılacağı iddia edildi.

FENERBAHÇE BONSERVİSSİZ GÖNDEREBİLİR

Dusan Tadic'in Fenerbahçe ile sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek.Fenerbahçe, Tadic'in yüksek maaşından dolayı herhangi bir bonservis talebinde bulunmadan bu ayrılığın gerçekleşmesine izin verebilir.Tecrübeli oyuncu sarı lacivertlilerden yıllık 4.2 milyon Euro kazanıyor.

DZEKO BOMBASI PATLIYOR

Bu sezon takımın hedeflerine ulaşabilmesi için elinden geleni yapan Boşnak yıldız Edin Dzeko'nun takımdaki geleceği hakkında flaş bir gelişme yaşandı.TAKIMDAN AYRILABİLİR!

Fenerbahçe ile sözleşmesi 2025 yılında bitecek olan deneyimli santrforun sezon sonunda takımdan ayrılması gündeme geldi.

DZEKO'YA BAŞ DÖNDÜRÜCÜ TEKLİF!

Ajansspor'un Sportam sitesinden derlediği habere göre; Bosna Hersekli yıldız Edin Dzeko'nun baş döndürücü bir teklif aldığı belirtildi.

JORGE JESUS İSTİYOR!

Teklifi yapan kulübün Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Jorge Jesus'un teknik direktörlüğünü yaptığı Al-Hilal olduğu ifade edildi.

 

Güncellenme Tarihi : 28.3.2024 13:29

İLGİLİ HABERLER