Asayiş
  • 29.9.2014 15:37

Düşen havan topunun parçalarını getirdiler

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Yumurtalık köyüne düşen havan topu mermisinin çadır kent yakınındaki bir noktayı vurduğu öğrenildi. Art arda iki mermi sesi duyulurken, ölen ya da yaralı olup olmadığı konusunda henüz bilgi yok.

DÜŞEN HAVAN TOPUNUN PARÇALARINI GETİRDİLER

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Mürşit Pınar sınırındaki karakol yakınına Suriye tarafından gelen iki havan mermisi düşmüştü. Bir grup vatandaş, havan topunun parçalarını basın mensuplarına getirerek, duruma tepki gösterdi

SURUÇ’A BİR HAVAN MERMİSİ DAHA DÜŞTÜ

Suriye’nin Kobani kentindeki çatışmalar sürerken, Suruç’a bir havan mermisi daha düştü.
IŞİD ve YPG güçleri arasındaki çatışmalarda seken havan mermisi Suruç’a düştü. Sınırdan yaklaşık 10 kilometre içeriye düşen havan mermisi canlı yayın araçları ve basın mensuplarının bulunduğu bölgenin üstünden geçti. Basın mensupları büyük panik yaşarken, merminin düştüğü alandan ise toz bulutu havalandı. 

SINIRA 5'İNCİ TOP MERMİSİ DÜŞTÜ

Suriye'nin Kobani bölgesinde artan çatışmalarla birlikte, sınıra mermi yağıyor. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki Mürşitpınar Sınırı'ndan Türkiye tarafına tank ve havan topu mermileri yağıyor. Bugün boyunca Türkiye sınırları içerisine 5'inci top mermisi düştü.
Sıfır bölgesinde bekleyen basın mensupları ve vatandaşların gergin bekleyişi ise sürüyor.

NURİ PİR - SERHAT DEMİR - VOLKAN KAYALAR

ŞANLIURFA

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:26

İLGİLİ HABERLER