Gündem
  • 1.6.2006 00:12

DUVARLARDA ESRARENGİZ 'SİNEM KOBAL' YAZILARI!..

Yaklaşık iki yıl önce İstanbul'un duvarlarını 'Nuri Alço'nun adı süslerdi. Son günlerde onun yerini 'Seni seviyorum Sinem Kobal' yazıları aldı.

Özellikle 80'li yıllarda canlandırdığı kötü adam karakterleriyle efsane olan ve "Soğuk bir gazoz içer misin yavrum" repliğiyle tanınan Nuri Alço'nun fanatik hayranları; iki yıl öncesine kadar İstanbul'un tüm duvarlarına 'Nuri Alço' yazıyordu. Ancak artık onun duvarlardaki yerini genç oyuncu Sinem Kobal aldı.

13 yaşında rol aldığı 'Dadı' dizisiyle şöhret olan, 'Okul' adlı sinema filmindeki performansıyla hayran kitlesini genişleten Sinem Kobal; artık 18 yaşında ve halen atv'de yayınlanan 'Star Avı' adlı yarışmayı sunuyor. Adına internette birçok fanclub sitesi açılan Sinem Kobal'ın adı son zamanlarda İstanbul'un duvarlarını süslüyor. Sinem'e hayranlığını duvarlara taşıyan fanatiklerin en meşhuru ise; Gürkan adlı esrarengiz genç! Gürkan; Sinem Kobal'ın adını Boğaziçi Köprüsü'nün Levent çıkışındaki büyük duvara yazdığı için en çok onun adı görülüyor.

Sinem Kobal, adının duvarlara yazılmasından şikayetçi olmadığını belirterek konuyla ilgili şunları söyledi: "Adımı duvarlara yazıyorlar ama Allah'tan kimse telefonla arayıp ya da yolumu kesip rahatsız etmiyor. Bu durumdan şikayetçi değilim çünkü; kötü bir şey değil. Onlarla karşılaşsam 'helal olsun' derdim. Sayelerinde ismim her yerde..."


/ZAFER AKBAŞ - SABAH

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:05

İLGİLİ HABERLER