Spor
  • 30.4.2015 11:02

Dzeko Fenerbahçe'yi geri çevirdi

Fenerbahçe yöneticileri, Manchester City'nin golcüsü Edin Dzeko ile İngiltere'de bir araya geldi. Görüşme olumlu geçti ancak Bosnalı yıldız, kararını sezon sonunda vereceğini söyledi.

Bu sezon hücum oyuncularından beklediği verimi alamayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon da aynı sıkıntıyı yaşamamak adına önemli girişimlerde bulunuyor. Transfer listesinde birçok yıldız bulunan Fenerbahçe'de en son hamle Edin Dzeko için yapıldı. 2018'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonunda Manchester City'den ayrılacak olan Dzeko için Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye çıkarma yaptığı belirtildi.

İngiltere'nin Manchester kentinde Dzeko ve menajeri İrfan Redzepagic ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ifade edildi. edinilen bilgiye göre, Dzeko, Fenerbahçe'ye sıcak baktığını ifade etti ancak kesin kararını vermek için Manchester City'deki durumunun netleşmesi gerektiğini söyledi. Tarafların önümüzdeki ay tekrar görüşmeye karar verdiği öğrenilirken, F.Bahçe'nin bu transfer için 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı bildirildi.

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe'nin eski golcüsü Boliç bir süre önce "Başkan Aziz Yıldırım 2-3 ay önce beni arayıp Dzeko'yla ilgili bilgi aldı" demişti. 29 yaşındaki Bosnalı golcü bu sezon ligde 22 maçta 4 gol atarak beklentilerin altında kaldı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:44

İLGİLİ HABERLER