Yaşam
  • 29.7.2009 02:59

ECE'YE REKLAM AŞKINDAN CEVAP: 'HAMİLELİĞİ DE Mİ REKLAMDI?'

Ece Gürsel'in önceki gün yaptığı "Hakan Tankut'la reklam aşkı yaşadık" açıklamasına eski sevgili cevap verdi.Tankut, "Her gün birlikteydik. Aşık olmayan bunu yapar mı? Aile arasında nişan bile yaptık" dedi...

İşadamı Hakan Tankut, üç yıl önce birlikte olduğu manken Ece Gürsel'in yaşadıkları ilişki hakkında yaptığı "O aşk değildi, tamamen reklam ilişkisiydi. Nişanlanmak da oyunun parçasıydı" sözlerine yanıt verdi. Tankut, manken Ece Gürsel'le yaklaşık 6 ay süren bir aşk ilişkisi yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Yaşadığımız ilişkinin en yakın şahiti annesidir. Nişan yüzüklerini evde annesi takmıştı. Aynı akşam İzzet Çapa'nın mekanında nişanımızı dostlarımızla kutladık.

‘GALİBA SENDEN HAMİLEYİM’

Aşık olmayan bir kadın, her gün bir adamın evine gelir mi? Sonra bir gün bana, 'Hakancığım galiba senden hamile kaldım' demişti. Ancak bir daha o konuyu hiç açmadı, ben de üzerinde durmadım. Arkadaşlığımız bitti ama dostluğumuz devam ediyordu böyle bir açıklama yapmasına çok şaşırdım. En son geçtiğimiz ocak ayında Uludağ'da yaptığım defileye davet ettim, annesiyle birlikte geldiler."

Reklama asla ihtiyaç duymadığını belirten Tankut, "Doğrusu hayatımdan Ece Gürsel gibi çok kadın geldi geçti, hepsine de hak ettiği değeri verdim. Ben artık çapkınlık işlerinden elimi ayağımı çektim, ülkemde ve yurtdışında işlerimin peşinde koşuyorum" dedi.

(bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:02

İLGİLİ HABERLER