Spor
  • 27.6.2019 19:22

Edin Visca'dan Fenerbahçe açıklaması

Boşnak yıldız, Emre Belözoğlu'nun ardından sarı lacivertli takıma transfer olacak mı? İşte Visca'nın ilk kez konuştuğu transfer bombası...Medipol Başakşehir'in başarılı oyuncularından Edin Visca'da son dakika gelişmesi...Devre arasında kadrosunu güçlendirerek ligi bu sezon en iyi yerde bitirmek isteyen Fenerbahçe'de transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor.

UEFA'dan da gelecek karara göre oyuncularla şimdilik el sıkışabilen ve resmi imzaları bekleten Fenerbahçe'de Medipol Başakşehir'in oyuncuları da göz hapsinde...Bu isimlerden Mahmut Tekdemir, Mert Günok ve İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra asıl gözde ise Edin Visca...

Müthiş istatistikleriyle sezona damga vuran Edin Visca'nın Fenerbahçe ile ön protokol yaptığı iddia edilmişti.Başakşehir şampiyon olamasa da Visca, 34 haftada 13 gol ve 14 asistle sezona damgasını vuran isimlerden biri olmuştu.29 yaşındaki oyuncu, bu yaz ayrılmaya sıcak baktığını açıklamış ancak Başakşehir'de başkan Göksel Gümüşdağ yıldızını bırakmayacağını açıklamıştı.

10 Temmuz'a kadar tatiline devam edecek olan 29 yaşındaki oyuncunun, geleceği ile ilgili bombayı patlattı. Singapur'da tatil yapan Bosnalı oyuncuya "Fenerbahçe'ye gidecek misin?" sorusu soruldu...Boşnak yıldız konuya dair, "Şu anda hiçbir şey bilmiyorum. Yorucu bir sezonun ardından tatildeyim. Biraz kafamı dinleyeceğim ve sonra ne olacağına bakacağız" ifadelerini kullandı.

 

Güncellenme Tarihi : 27.6.2019 19:30

İLGİLİ HABERLER