Asayiş
  • 30.3.2022 11:44

Edirne’deki aile katliamında çarpıcı detay

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde dün kan donduran bir vahşet gerçekleşti. Aynı aileden 4 kişi infaz edildi. Öldürülen Anıl Güner'in olaydan bir gece önce, kahvede oturup çay içtiği kişilere, "1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım. Paramla yeni yatırımlar yapacağım" dediği öğrenildi..Edirne Uzunköprü'ye bağlı Elmalı köyünde evde silahla vurulmuş cesetleri bulunan aynı aileden 4 kişinin ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor…

Son dakika: Edirne’deki aile katliamında çarpıcı detay: 1 milyon liralık altın aldım!

TÜRKİYE EDİRNE'DEKİ VAHŞETİ KONUŞUYOR!
Jandarma, öldürülen Anıl Güner'in dün gece kahvede oturup çay içtiği kişilerle bazı köylüleri, ifadelerine başvurmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü.

EDİRNE'DEKİ VAHŞETTE YENİ DETAYLAR
Bu arada olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Yapılan ilk incelemede Mehmet Güner'in yatak odasında, eşi Filiz Güner'in mutfakta, oğlu Anıl Güner'in ise evin giriş kapısında başından, babası Mehmet Güner'in ise aynı bahçe içinde bulunan kendi evinin önünde omzundan ve boynundan vurulduğu tespit edildi.

'1 MİLYON LİRALIK ALTIN ALDIM' DEDİĞİ ÖĞRENİLDİ!
Köyde çiftçilik ve besicilik yapan aileden Anıl Güner'in köy kahvesinde arkadaşlarıyla yaptığı sohbette, parasını altına yatırdığını anlattığı ortaya çıktı.

ANIL GÜLER: 1 MİLYONUM VARDI ALTIN ALDIM…

Anıl Güner'in çevresine, "1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım.Paramla yeni yatırımlar yapacağım" dediği belirtildi.Evde bulunan av tüfeği ile kuru sıkı tabancanın Anıl Güner'e ait olduğu kaydedildi.

VALİLİK DÜN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Edirne Valiliği de olayla ilgili yazılı açıklama yapmıştı...Soruşturmanın devam ettiği ifade edilen açıklamada, "Olay yerinde bir adet tabanca ve av tüfeği bulunmuş olup konuyla ilgili tahkikata devam edilmektedir" denilmişti.

Güncellenme Tarihi : 30.3.2022 11:49

İLGİLİ HABERLER