Spor
  • 26.8.2009 17:20

EDU BURNUNDAN SOLUYARAK ÜLKEMİZDEN AYRILDI

FENERBAHÇE'nin savunmasında üç yıldır görev yapan ancak geçtiğimiz sezon sakatlanarak uzun süre forma giyemeyen Edu, sözleşmesi tek taraflı olarak fesh edilince eşiyle birlikte ülkesine döndü.

Atatürk Havalimanı’nda bir açıklama yapan Edu, üzgün ve kırgın olduğunu belirterek, "Ben Türkiye’yi,Fenerbahçeyi ve taraftarları çok seviyorum.Ancak Fenerbahçeli yöneticiler bana haksızlık yaptı ve sözleşmemi tek taraflı fesh ederek ücretimi de ödemediler. Bana da ‘FİFA’ya git hakkını ara’ dediler " diyerek şöyle konuştu:

" İlk önce Fenerbahçeli taraftarlara ve Türk halkına beni burada çok iyi ağırladıkları çok teşekkür ediyorum. Takımım adına iyi şeyler yaptığıma inanıyorum. Fenerbahçe için en iyisini yaptığım için mutlu gidiyorum, ancak bana yapılan için de mutsuzum. Son aylarda yapılan davranışlar için üzüldüm. Yönetim beni çok üzdü. Yönetim tarafından biraz daha profesyonelce saygı ve sevgi görmek isterdim. Takımda oynarken sataklandım. Kulübe ihtiyacım olduğum dönemde de kulüp bana sırtını döndü. Açıkçası böyle bir davranış beklemiyordum. Hayatıma bir başka klüpte devam edeceğim. Brezilya’da ve Avrupa’da birkaç kulüple görüşüyorum. Bu olaylar nedeniyle de Türkiye’ye bir daha dönmek istemiyorum." Eşi ile birlikte Lufthansa Alman Havayolları ile Münih üzerinden aktarmalı olarak ülkesine dönen Edu son olarak Türk halkına tekrar teşekkür etti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER