Spor
  • 31.3.2009 00:02

EDU İDDİALI KONUŞTU: 'FİNAL BEŞİKTAŞ İLE!..'

Edu Dracena, lig ve kupa için iddialı konuştu. Bursaspor karşısında elde edilen yenilgi sonrasında liderin 6 puan gerisine düşen sarı lacivertli takımın, hala şampiyonluk yarışında iddialı olduğuna dikkat çeken tecrübeli futbolcu, bu sezon ligin çok dengesiz geçtiğine dikkat çekti, "Eskişehir ve Galatasaray maçlarını kazandığımız taktirde potaya gireriz. Rakiplerimiz mutlaka puan kaybedecek. Bunu iyi kullanmalıyız" dedi.

"FİNAL BEŞİKTAŞ İLE"

Avrupa kupalarına katılmak için en kısa yolun Fortis Türkiye Kupası olduğunu işaret eden Edu şunları söyledi: "Takım olarak sezona başlarken kupa yemini etmiştik. Şu ana kadar oynadığımız 7 kupa maçını da kazandık. Hedefimiz 26 yıllık özlemimizi yenilmeden noktalamak. Sivasspor ile 3-1’in rövanşını deplasmanda oynayacağız. Rakibimize saygı duyuyoruz ama avantajın bizde olduğunu unutmamak gerek. Finalde muhtemelen Beşiktaş ile karşılaşacağız. Çok keyifli bir maç olacak."

MİLLİLERE ÖVGÜ

Edu, Türkiye’nin İspanya karşısında ortaya koyduğu futbolun da alkışlanacak kalitede olduğunu vurgulayarak konuşmasını şöyle tamamladı: "EURO 2008’de iz bırakan Türkiye grubunda da saygı duyulacak futbol oynuyor. İspanya’nın gücü belli. Kendi sahasında Türkiye’yi 1-0 ile zorlanarak geçti. İstanbul’daki maç kolay olmayacak. İspanya’nın 29 maçlık yenilmezlik unvanına son verebilirsiniz. Yeter ki, seyirci ile bütünleşerek ilk maçtaki futbolu sahaya yansıtın." (Hürriyet)

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:39

İLGİLİ HABERLER