Spor
  • 20.7.2009 01:01

EDU'YA YOL GÖZÜKTÜ...

Fenerbahçe yabancı kontenjanında yer açmak için ameliyat olan sambacıyı gönderiyor. Sarı-lacivertliler, Brezilya’yagiden Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın görüştüğü Cristian, Hernanes ve Mauricio’yu renklerine bağlamak istiyor

Fenerbahçe’de Edu Dracena ile yollar ayrılıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli yönetimin, yabancı kontenjanında yer açmak için Brezilya’da çapraz bağ ameliyatı geçiren tecrübeli savunma oyuncusunun sözleşmesini fesh edeceği öğrenildi.

Dört gündür Brezilya’da bulunan Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın yaptığı çalışmaların sonuç vermesini bekleyen Fenerbahçe’nin üç yabancıyı kadrosuna katmak istediği bildirildi. Kocaman’ın bir süredir anlaşma zemini aradığı Corinthians’lı ön libero Cristian’ın yanı sıra Milan’ın da istediği ve 8 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu Sao Paulo’lu orta saha oyuncusu Hernanes’in ilk sırada yer aldığı vurgulandı.

Yıldırım bekleniyor

Kocaman’ın, Teknik Direktör Christoph Daum’un listesinde yer alan Fluminense’li Mauricio ile de ilgilendiği ve bu oyuncunun menajeri Nenezi’nin bugün yönetimle masaya oturmak için İstanbul’da olacağı kaydedildi.

Sol kanat oyuncusu Palmeiras’lı Pablo Armero ile de prensip anlaşmasına varan Aykut Kocaman’ın transfer edilecek üç oyuncuyla ilgili Başkan Aziz Yıldırım’dan haber beklediği ifade edildi.

11 milyon euro iddiası

İtalyan tuttomercatoweb adlı internet sitesi Fenerbahçe’nin, Hernanes transferinde sona yaklaştığını iddia etti. Haberde, Aykut Kocaman’ın transferi sonlandırmak üzere Brezilya’da bulunduğu belirtilirken, Fenerbahçe’nin Hernanes’in bonservisi için Sao Paulo’ya 11 milyon euro önerdiği ileri sürüldü.

İnternet sitesi, Andrea Pirlo’nun Chelsea’ye gitmesi durumunda Milan’ın da aylardır takip ettiği Hernanes için harekete geçeceğini ileri sürdü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER