Spor
  • 28.7.2009 00:00

EDU'YU ÇAĞIRDILAR GELMEDİ...

Fenerbahçe yabancı kontenjanına yer açmak için sakat olan Edu'nun yolunu gözlemeye başladı. Üç ay önce sağ dizinden ameliyat olan ve tedavisini Brezilya'da sürdüren Edu'nun babasının hastalığını neden göstererek, sarı lacivertli yönetimin gel çağrısına kesin bir yanıt vermediği öğrenildi.

Fenerbahçe yönetiminin İstanbul'a gelmesi halinde Edu'yu sağlık kontrolünden geçireceği ve sahalara dönmesinin uzaması halinde Brezilyalı futbolcuyla yolları ayırmayı planladığı belirtildi. Sarı lacivertlilerin tıpkı Luciano'da olduğu gibi Edu'ya da tüm haklarını vermeyi ve sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetmeyi düşündükleri ifade edildi.

Edu ile yolların ayrılması halinde Lugano ile bir görüşme yapılacağı ancak Uruguaylı futbolcunun Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmemesi durumunda başka arayışlara girileceği öğrenildi.

Yönetimin bu hafta sonuna kadar yabancı kontenjanı konusunda kesin bir sonuç almayı hedeflerken; Teknik Direktör Chrıstoph Daum da Honved ile oynanacak Avrupa Ligi 3. Ön Eleme maçı on birini yavaş yavaş şekillendirmeye başladı. Daum'un sol kanatta Andre Do Santos'a yer bulurken, orta sahada ise henüz Cristian için bir karar vermediği öğrenildi.

Alman hocanın Boluspor maçında forvette görevlendirdigi Deivid'i yedek kulübesine çekecegi ve İspanyol futbolcu Güiza'yı Honved maçında forvette görevlendirecegi ifade edildi.

Bu arada bir çok Avrupa takımının transfer listesinde yer aldığı iddia edilen İspanyol futbolcu Güiza ile Başkan Aziz Yıldırım'ın bir kaç gün içinde bir araya gelecegi ileri sürüldü. Başkan Yıldırım'ın Daum'un da takımda kalmasını çok istedigi İspanyol futbolcunun transfer haberlerinden etkilenmemesi için oyuncu ile özel bir görüşme yapacagı ögrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:04

İLGİLİ HABERLER